Goedemorgen Bitcoin: BTC kopen via Apple Pay

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Wie profiteerde het meest van de Bitcoin (BTC) stijgingen?

Professionele handelaren en rijkere bitcoiners pakte tijdens de recente prijsstijgingen vaker winst dan kleinere handelaren. Dat geldt althans voor klanten van de bitcoin beurs OKEx. Het handelsplatform publiceerde deze data in een rapport.

Volgens OKEx is er een duidelijk verschil met eerdere grote prijsstijgingen van bitcoin professionele handelaren, whales en instituten zijn verantwoordelijk voor de toenemende prijs.

Bitcoin prijs stijgt door $19.000, cryptomunten nu te koop met Apple Pay

Wat helpt is het nieuws dat de cryptomunt, weliswaar via een omweg, te koop is via Apple Pay. Deze feature geldt ook voor Nederlandse gebruikers.

Aanleiding is dat walletmaker Lumi de betaaloptie Apple Pay heeft opgenomen in haar app. Je kunt dus als iPhone-gebruiker (én Lumi-klant) cryptocurrency’s kopen via deze betaaloptie.

Host van het Amerikaanse ‘Mad Money’ legt uit waarom hij Bitcoin kocht

Jim Cramer is overtuigd geraakt van bitcoin (BTC) en kocht BTC rond het prijspunt van $17.000. Cramer is de host van Mad Money bij het Amerikaanse televisiebedrijf CNBC. Dat vertelt hij in gesprek met TheStreet.

De presentator benadrukt echter wel dat hij BTC behandelt als elke andere asset waarin hij belegt. Je zult hem dus (nog?) niet snel vol in bitcoin zien stappen. Het echter wel opnieuw een prominente Amerikaanse presentator die zijn zegje doet over BTC.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...