Goedemorgen Bitcoin: $20 miljard Tether in omloop

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

‘Bitcoin is onze redding als het systeem faalt’, zegt Amerikaanse senator in spe

Bitcoin is een manier om jezelf te beschermen tegen een financieel systeem dat omvalt. Dat stelt de aankomende Amerikaanse senator Cynthia Lummis: ”Als we op het punt komen waar we zoveel uitgeven dat de boel instort, dan is er bescherming voor elke overheid in de wereld, die bescherming is bitcoin.”

Ruim $20 miljard aan stablecoin Tether (USDT) op Bitcoin markt

De totale omvang van de stablecoin Tether (USDT) is momenteel groter dan $20 miljard. Het is verreweg de grootste fiat-cryptocurrency van de markt en belangrijk voor Bitcoin.

De stablecoin maakte alleen in dit kalenderjaar al een gigantische groei door van bijna $15 miljard. Maar let op: bij Tether zit de marktkapitalisatie iets anders bij elkaar dan bij andere cryptovaluta.

Bitcoin custody diensten ‘ongelofelijk succesvol’ volgens fondsmanager Fidelity

Bitcoin is populair tot in de hoogste kringen van de financiële wereld in 2020. Miljardenbedrijven als MicroStrategy zetten vol in op BTC en ook grote investeerders tonen interesse.

Het mooie aan bitcoin is dat je het zelf op kunt slaan. Maar als het gaat om miljarden aan investeringen kiezen partijen toch ook regelmatig voor andere opties. Fidelity Investments CEO Abby Johnson ziet dat hun custody diensten enorm populair zijn: ”ze zijn ongelofelijke succesvol en een goede toekomst.”

Hup Bitcoin: De Bitcoin Standaard en $20 miljard aan Tether

In deze Hup Bitcoin podcast bespreken Robin Heester, Arnold Hubach en Wessel Simons weer de laatste Bitcoin nieuwtjes van de afgelopen week.

Arnold heeft meegewerkt aan de Nederlandse vertaling van The Bitcoin Standard van Saifedean Ammous, een standaardwerk binnen de Bitcoin boekenkast.

JP Morgan is wel heel bullish op Bitcoin, een heel ander narratief dan in 2017. Wat is er veranderd ten opzichte van toen?

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...