Goedemorgen Bitcoin: $2,3 miljard aan BTC opties verlopen deze vrijdag

908 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Square doneert $100.000 aan ontwikkelaar van tool voor opslag Bitcoin

Square Crypto gaat opnieuw een Bitcoin ontwikkelaar financieel steunen. Deze keer is Leon Johnson de gelukkige. Hij krijgt $100.000 om te bouwen aan een tool voor het beheer van de private keys.

Miners, whales en beurzen: 3 trends op de huidige Bitcoin markt

De voorlopige top van de bitcoin (BTC) prijs ligt voorlopig bij $24.300 op de Bitstamp grafiek. Zijn hier verklaringen voor?

We duiken in de wereld van de beurzen, een onmisbare pion in de totstandkoming van de bitcoin prijs. Op de markt zijn een aantal trends gaande die elkaar tegenspreken namelijk.

Op Eerste Kerstdag verlopen er voor $2,3 miljard aan Bitcoin opties

Dat bitcoin (BTC) steeds meer een speeltje van vermogende en professionele beleggers wordt, is ook terug te zien op de derivatenmarkt. Komende vrijdag zal er namelijk een legio aan optiecontracten verlopen. Dat meldt dataprovider Skew.

Een optie is een derivatenvorm, een contract dat je koopt bij een beurs om te speculeren op de toekomstige prijs van bitcoin. Weet je de juiste prijs te voorspellen, dan verdien je geld.

In totaal gaat het op 102.200 bitcoin optiecontracten die aanstaande vrijdag aflopen. Met de huidige prijs komt dat neer op $2,3 miljard.

Goedemorgen Bitcoin: $2,3 miljard aan BTC opties verlopen deze vrijdag

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...