Goedemorgen Bitcoin: Grote bedrijven hebben $30 miljard BTC in kas

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Grote bedrijven hebben nu voor meer dan $30 miljard aan bitcoin op de balans

Het lijstje met bedrijven die bitcoin op de balans hebben blijft groeien en met de bull run blijft ook de waarde toenemen. In totaal hebben bedrijven, waarvan het bekend is dat ze bitcoin hebben, voor meer dan $30 miljard aan bitcoin op de balans.

Onder het kopje beursgenoteerde bedrijven is het MicroStrategy van Michael Saylor nog altijd de lijstaanvoerder. Het bedrijf van de in bitcoin-land inmiddels beroemde CEO heeft meer dan 70.000 bitcoin op de balans voor een waarde van meer dan $1 miljard.

Bitcoin bedrijven halen in 2020 meer dan $3 miljard aan financiering op

Volgens een onderzoeksrapport van The Block Research is er dit jaar flink geïnvesteerd in het landschap van bitcoin-bedrijven. In totaal werden bedrijven in de sector voor meer dan $3.1 miljard gefinancierd dit jaar.

Daarnaast werden er voor meer dan $690 miljoen aan fusies en overnames gedaan in het wereldje.

Ontwikkelingen bovenop Bitcoin in 2020: DLC, PayJoin, Signet en Vaults

Vorige week brachten de makers van de Optech nieuwsbrief zoals gewoonlijk weer een aflevering uit waarin ze terugblikken op alles dat rondom Bitcoin en Lightning is gebouwd. In een ander artikel zullen we terugkijken naar Bitcoin Core als protocol. In dit artikel: de ontwikkelingen bovenop, met en van Bitcoin!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...