Goedemorgen Bitcoin: ‘Prijs gaat naar $100.000 in deze bullmarkt’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Facebook-investeerder: ‘Bitcoin prijs gaat naar $100.000 in deze bullmarkt’

Volgens Chamath Palihapitiya is de rek er voor bitcoin nog lang niet uit. Een prijs van $100.000 of zelfs $200.000 is niet ondenkbaar in de toekomst, aldus het Silicon Valley zwaargewicht in een interview met nieuwszender CNBC.

Bitcoin in de media: ‘piramidespel, zonder fundament en traag’

Terwijl Bitcoin (BTC) met een enorme opmars bezig is, krijgt ook de gemiddelde burger steeds meer te horen over de cryptomunt. Op radio en de traditionele nieuwswebsites komt de cryptomunt weer regelmatig voorbij.

De traditionele media en economen draafden de laatste dagen weer op om duiding en context te geven, inclusief hun traditionele blik. Tijd voor een antwoord op de (onterechte) kritieken.

Gaat Bitcoin futuremarkt Bakkt naar de beurs? Fusie van $2 miljard kan daar voor zorgen

Het bitcoin future platform Bakkt gaat mogelijk naar de beurs. Er hangt een fusie van $2 miljard in de lucht en als gevolg daarvan zou Bakkt weleens publiek verhandelbaar kunnen worden.

Het handelsplatform is grotendeels eigendom van Intercontinental Exchange. De geruchten over een beursgang van Bakkt komen voort uit de mogelijke fusie met VPC Impact Acquisition Holding

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...