Goedemorgen Bitcoin: Geluksvogel vindt $4,2 miljoen aan BTC terug

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

‘Bitcoin levert $10.000 in, bears dumpen koers naar $30.000’

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs en de mogelijke scenario’s. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen.

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Heb je $875.000 aan Bitcoin? Je kunt er in New York een bar mee kopen

Een pubeigenaar in New York City zet twee van zijn populaire restaurants te koop. De eettentjes zijn van Patrick Hughes, een Amerikaan die ook fervent cryptoliefhebber is. Je kunt nu deze twee locaties van hem overkopen voor Bitcoin (BTC).

De restaurants zijn gevestigd in Manhattan in de wijk genaamd Hell’s Kitchen. Volgens een artikel van de New York Post accepteert Hughes cryptobetalingen in de vorm van Ether of Bitcoin.

Het gaat om Hellcat Annie’s en Scruffy Duffy’s aan de 10th Avenue in New York City. In zijn restaurants staat een bord, waarop de vraagprijs staat weergegeven. Schrik niet: voor ongeveer $875.000 mag jij het eigenaarschap van Hughes overnemen.

Hij vraagt namelijk 800 ETH of 25 BTC is voor beide locaties, zoals te zien is in onderstaande afbeelding.

Geluksvogel vindt $4,2 miljoen aan Bitcoin terug op oude Dell computer

Een Reddit gebruiker is met een super goed gevoel het nieuwe jaar begonnen. Hij beweert namelijk dat hij de toegang heeft teruggevonden tot de Bitcoin (BTC) die hij al sinds 2011 had. De waarde van dit fortuin is gegroeid tot meer dan $4 miljoen!

De geluksvogel, die zichzelf op Reddit BitcoinHolderThankU noemt, vertelt blij zijn verhaal in een blogpost. Op 22 december vond hij de private keys terug van een heleboel bitcoin die hij al sinds 2011 in bezit had. In totaal zou het gaan om 127 BTC.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...