Goedemorgen Bitcoin: Deense miljardair deelt gratis geld uit

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Chaos in Kopenhagen nadat bitcoin miljardair gratis geld uitdeelt

Bitcoin miljardair Niklas Nikolajsen is door de politie opgeroepen om te stoppen met een ludieke actie. Hij verzorgde letterlijk een ‘geldregen’ bij de nieuwe bar Luke’s. Dit bracht echter zo veel mensen op de been dat er veel tumult ontstond.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het gebeurde allemaal in de Klosterstræde in het hart van Kopenhagen (Denemarken). Honderden mensen waren naar de opening van de kroeg gekomen.

Binance slaat volgende slag in Italië

Binance is officieel goedgekeurd als financieel dienstverlener in Italië. Om precies te zijn gaat het om een registratie bij de lokale toezichthouder als cryptocurrency serviceprovider.

De Organismo Agenti e Mediatori (OAM) laat op haar website weten dat Binance Italy vanaf nu onder hun toezicht valt. Binance mag in de praktijk nu officieel hun diensten aanbieden aan Italianen.

Bitcoin minen is ruim 4 procent makkelijker

Het minen van bitcoin is 4,33% makkelijker geworden. Twee weken terug haalde het netwerk nog een record in moeilijkheid: 31,251 biljoen. Overgebleven miners hebben íets meer kans op het verdienen van nieuwe bitcoin.

Het netwerk van bitcoin stelt elke 2016 blocks (~2 weken) een nieuwe moeilijkheid vast. Is er meer computerkracht bezig met minen dan voorheen? Dan stijgt de moeilijkheid.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...