Goedemorgen Bitcoin: hodlers kopen de dip, groot NFT platform in de problemen

1287 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin hodlers kopen $10 miljard aan BTC tijdens koersdip onder $60.000

Langetermijnhouders van Bitcoin hebben in totaal $10 miljard aan bitcoin gekocht nu de prijs daalt vanaf de hoogste pieken in 2021. Hodlers zijn minder geneigd om in paniek te gaan verkopen, meldt een analist van CryptoQuant.

“Voor het eerst ooit heeft de gerealiseerde kapitalisatie van langetermijnhouders de $10 miljard overschreden,” aldus CryptoQuant-analist Amr Taha in een post op 27 augustus.

OpenSea ontvangt ‘Wells Notice’ van toezichthouder: CEO reageert op aanval

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft zijn eerste handhavingsactie tegen een bedrijf dat non-fungible tokens (NFT’s) verkoopt, aangekondigd. Het bedrijf in kwestie, Impact Theory LLC, zou volgens de SEC betrokken zijn bij het aanbieden van niet-geregistreerde effecten door middel van de verkoop van NFT’s.

OpenSea en Impact Theory
Impact Theory, een mediabedrijf, verkocht NFT’s ter waarde van bijna 30 miljoen dollar aan investeerders. De SEC beweert dat het bedrijf de NFT’s aanbood als investeringscontracten, wat betekent dat de tokens volgens de Amerikaanse wetgeving als effecten beschouwd moeten worden.

Telegram CEO Pavel Durov betaalt miljoenenborg in Frankrijk maar mag land niet uit

Pavel Durov, CEO van Telegram, is op 24 augustus gearresteerd in Frankrijk en inmiddels vrijgelaten na het betalen van een borgsom van 5 miljoen euro. Deze ontwikkeling volgt op ernstige beschuldigingen tegen hem en zijn platform Telegram, waaronder het weigeren van samenwerking met Franse autoriteiten in onderzoeken naar illegale activiteiten zoals kinderpornografie en witwassen.

Durov’s arrestatie trekt wereldwijd veel aandacht. Nu rijzen vragen over de toekomst van Telegram en de impact op de cryptomarkt, vooral met betrekking tot Toncoin, een cryptocurrency die nauwe banden heeft met Telegram.

Lees meer over:
HODLERSopenseaTelegram

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...