Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy stackt ruim extra 3.900 BTC

Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy stackt ruim extra 3.900 BTC

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt!

MicroStrategy koopt ruim 3.900 bitcoin (BTC)

MicroStrategy heeft vandaag 3.907 Bitcoin bijgekocht tegen een gemiddelde aankoopprijs van 45.294 dollar per stuk. In totaal beschikt het Amerikaanse bedrijf nu over 108.992 bitcoin, aangekocht voor een gemiddelde prijs van $26.769.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De huidige koers schommelt bij de ~$48.500 dus virtueel staat de onderneming van Michael Saylor nog flink in de plus.

Deze bitcoin miner noteert omzetgroei van 1540%

Riot Blockchain heeft in het tweede kwartaal 19,3 miljoen dollar aan netto winst gerealiseerd. De Amerikaanse mining bedrijf heeft daarmee een bedrijfsrecord gevestigd.

De beursgenoteerde firma heeft de afgelopen drie maanden 31,5 miljoen dollar aan omzet gegenereerd. Dat is een stijging van circa 1540% ten opzichte van het tweede kwartaal één jaar eerder. Toen was er nog sprake van een omzet van 1,9 miljoen dollar.

Kwartaal twee was ook goed voor een netto winst van 19,3 miljoen dollar. Wat een verschil met dezelfde periode in 2020. Toen noteerde het bedrijf een netto verlies van 10,6 miljoen dollar.

Stablecoin USDC nu volledig gedekt met cash en staatsobligaties

De reserves van de stablecoin USDC zijn teruggedraaid naar cash en staatsobligaties. Dit nadat kort geleden het bedrijf achter de munt zijn investeringsportefeuille had uitgebreid.

Dit laat Centre, de organisatie die de $28 miljard aan USDC munten beheert, weten via een blogpost. De stablecoin wordt ondersteund door de exchanges Coinbase en Circle.

‘De reserves van de USDC munt bestaan vanaf nu volledig uit cash en kortlopende staatsobligaties’, zo laat het bedrijf weten.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties