Goedemorgen Bitcoin: miner zet 150 miljoen dollar om naar BTC

Goedemorgen! Het laatste bitcoin nieuws voor je op een rijtje. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

YouTube-ster wil letterlijk $1 miljoen aan Bitcoin naar de maan schieten

Het gezegde ‘ Bitcoin gaat naar de maan’ kan zomaar werkelijkheid gaan worden. Waar de meeste mensen dit zien als een figuurlijke uitspraak die verwijst naar een prijsstijging, wil een YouTube-ster dit heel letterlijk nemen. MrBeast is van plan om $1 miljoen aan bitcoin (BTC) naar de maan te sturen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

MrBeast is op YouTube een grote jongen. Met meer dan 50 miljoen volgers smijt hij in zijn video’s met geld. Een van zijn nieuwe plannen is om voor $1 miljoen aan bitcoin (30 BTC) te kopen en deze naar het oppervlakte van de maan te sturen.

Beursgenoteerd bedrijf koopt $150 miljoen aan Bitcoin (BTC) als spaarmiddel

Bitcoin (BTC) wordt steeds vaker gebruikt als spaarmiddel. Ook het beursgenoteerde Marathon Patent Group is om, zij kochten voor $150 miljoen aan BTC. Het bedrijf is zelf ook actief in de wereld van bitcoin mining, maar gaat toch de markt op voor deze aankoop.

Marathon zet een deel van hun cashreserves om in bitcoin. Directeur Merrick Okamoto vertelt legt tegenover The Block de aankoop van 4.613 BTC uit: ”Wij denken dat het aanhouden van bitcoin in onze kasreserves een betere langetermijnstrategie is dan het vasthouden van de Amerikaanse dollar.”

Hup Bitcoin: Bedrijven zien BTC als spaarmiddel en Youtuber wil naar de maan met bitcoin

In deze aflevering van Hup Bitcoin bespreken we het laatste bitcoinnieuws. Een YouTuber wil letterlijk $1 miljoen aan BTC naar de maan sturen en de interesse in bitcoin blijft onverminderd hoog in verschillende industrieën. Dat en nog veel meer in deze nieuwe aflevering

Fijne dag en hodl on!

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...