Goedemorgen Bitcoin: Revolutionaire Wiskundig Model Schokt Experts: $1 Miljoen per Bitcoin In 2033?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Binance gehackt: code en interne wachtwoorden gelekt op GitHub

Diverse cryptomedia melden dat cryptobeurs Binance is gehackt. De gelekte informatie bevat details over de beveiligingsmaatregelen van Binance, zoals wachtwoorden en multi-factor authenticatie.

Een verzameling gevoelig materiaal van Binance, waaronder code en interne wachtwoorden, is gelekt op het GitHub platform, waar het maandenlang openbaar beschikbaar was.

Volgens 404 Media bevat het materiaal, geplaatst door een account genaamd “Termf”, code, infrastructuurdiagrammen, interne wachtwoorden en andere technische informatie. Sommige code op de site houdt naar verluidt verband met de implementatie van beveiligingsmaatregelen door Binance, waaronder wachtwoorden en multi-factor authenticatie (MFA).

“Ethereum klaar voor een stijging van meer dan 70%”, zegt cryptohandelaar Michaël van de Poppe

Een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency-analist en handelaar gelooft dat Ethereum (ETH) op het punt staat van een enorme doorbraak.

Michaël van de Poppe vertelt zijn 691.900 volgers op het sociale media-platform X dat er drie belangrijke redenen zijn waarom hij denkt dat ETH binnenkort meer dan 70% zou kunnen stijgen vanaf de huidige waarde.

Revolutionaire Wiskundig Model Schokt Experts: $1 Miljoen per Bitcoin In 2033?

Een nieuwe, uiterst optimistische Bitcoin prijsmodel genaamd “Bitcoin Power Law” heeft op X veel aandacht gekregen. Dit model, dat voor het eerst is geconceptualiseerd in 2019 door voormalig natuurkundeprofessor Giovanni Santostasi, is gebaseerd op wiskunde en wetenschap en probeert de langetermijnprijsstijging van bitcoin te voorspellen.

Het unieke aan dit model is het gebruik van een log-log schaal, waarbij zowel de prijs als de tijd exponentieel schalen langs respectievelijk de y-as en x-as. Dit resulteert in een grafiek die een ruwweg rechte lijn omhoog en naar rechts toont, die de reeks van bitcoin’s hoogte- en dieptepunten met wat voorstanders “verbazingwekkende” nauwkeurigheid noemen, vastlegt.

 

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...