Goedemorgen Bitcoin: sats verdienen met 3 nieuwe games

896 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin verdienen met het spelen van Solitaire, Sudoku en Missing Letters

Zebedee, een bitcoin-bedrijf dat Play-te-Earn games ontwikkelt, heeft in samenwerking met Viker drie spellen gebouwd. Het gaat om Solitaire, Sudoku en Missing Letters, drie games waar spelers binnenkort bitcoin mee kunnen verdienen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het gaat met Viker niet om een kleine partij in deze wereld, aangezien het bedrijf aangeeft iedere maand meer dan 500.000 spelers te hebben die langzaam bitcoin verdienen. Dankzij de samenwerking kunnen gamers hun Zebedee Gamertag in de Viker-applicatie invullen en vervolgens bitcoin verdienen.

Die bitcoin verschijnen in de Zebedee-app. De gaming wallet van Zebedee is beschikbaar voor desktop browser en een mobiele app. De wallet van Zebedee is gebaseerd op het Lightning Netwerk.

Amerikaanse senators schrijven brief aan Fidelity tegen bitcoin-pensioenplan

Een drietal Amerikaanse senators hebben een open brief geschreven tégen bitcoininvesteringen. De brief is gericht aan de CEO van Fidelity Investments en het gaat over het plan van de vermogensbeheerder een bitcoin 401(k) pensioenplan aan te bieden.

De brief komt uit de koker van senators Elizabeth Warren, Richard Durbin en Tina Smith. Ze noemen het besluit van Fidelity om blootstelling aan bitcoin te bieden via pensioenrekeningen “enorm verontrustend”.

Ze vinden bitcoin “een volatiele , illiquide en speculatief activa” die niet geschikt is voor in het pensioenplan van Amerikaanse burgers. De wetgevers vervolgen de brief met enkele statistieken over het weinige geld dat op deze pensioenrekeningen staat: de mediaan is $33.472.

Warren en haar collega’s schetsen het scenario waarin Amerikanen meer dan ooit hun pensioen nodig hebben. De levensverwachting stijgt en men moet in hun ogen daarom meer pensioensparen.

Bitcoin kleurt groen na 3 rode maanden

De bitcoin koers is erg volatiel. We zijn nog erg ver verwijderd van de recordprijs van $69.000. Tijd voor wat perspectief.

In 2013 brak de koers van BTC voor het eerst de grens van $100. In dat jaar sloot bitcoin echter 5 maanden in het rood af. In de jaren die daar op volgde was het nooit alleen maar goed nieuws en nieuwe records. Een daling van 50-80% in enkele weken komt vaak voor.

In onderstaande tabel zie je ook dat januari en september vaak een vervelende maand zijn voor de koers van BTC.

Goedemorgen Bitcoin: sats verdienen met 3 nieuwe games