Goedemorgen Bitcoin: 'van $294.000 naar $142 miljoen in 8 jaar'

Goedemorgen Bitcoin: 'van $294.000 naar $142 miljoen in 8 jaar'

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Oude bitcoin wallet met $142 miljoen komt tot leven na 8 jaar

Een oude bitcoin wallet met 2.207 bitcoin is na 8 jaar weer tot leven gekomen. Het adres was 'slechts' $294.000 waard in 2013, het fortuin komt tegen de huidige prijzen neer op ongeveer $142 miljoen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Voor het eerst sinds 2013 werden de bitcoin verstuurd. De eigenaar van het adres heeft al die jaren niet aan dat geld gezeten. Wie of wat zo lang heeft gewacht om weer wat te doen op het netwerk is onbekend.

Moslimraad Indonesië: 'Bitcoin is verboden voor moslims'

Cryptocurrency's zoals bitcoin zijn verboden voor moslims, zo heeft de Nationale Religieuze Raad van Indonesië bepaald, meldt Bloomberg.

In Indonesië (273 miljoen inwoners) is 86 procent moslim en het is daarmee de grootste islamitische gemeenschap ter wereld.

'Rechtszaak tussen Kleiman en Craig Wright gaat niet om 1 miljoen bitcoin'

Elke maand schrijft de Nederlandse bitcoin onderzoeker Arthur van Pelt een artikel met de laatste nieuwtjes rondom Craig Wright, de meest bekende, maar ook de meest bekritiseerde, Satoshi Nakamoto pretendent van dit moment.

Benieuwd hoe het er mee voor staat? Lees deel 6 van de serie over 'CSW'.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties