Grafiek: ruilbeurzen verdienen enkele miljoenen dollars aan transactiefees per dag, Binance voert ranglijst aan

924 totale weergaven

Een wat ouder onderzoekje van persbureau Bloomberg maar nog steeds relevant: welke ruilbeurzen profiteren het meest van de cryptogekte? De onderstaande geven weer hoeveel inkomsten ze per dag genereren. Binance voert de lijst aan met 3,48 miljoen dollar. Bloomberg heeft het handelsvolume van marktvorser Coinmarketcap vermenigvuldigd met de transactievergoeding per exchange. Volgens het persbureau zijn per ruilbeurs de bijna laagste vergoedingen gebruikt in de rekensom. Onderstaande is dus een conservatieve schatting. De 24-uursdata zijn geanalyseerd en gepubliceerd op 5 maart 2018. Bitcoin Magazine NL gaat binnenkort dit onderzoekje voor de top 5 ruilbeurzen herhalen.

Deze ruilbeurzen profiteren het meest van de (afgelopen) cryptomanie

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Grafiek: ruilbeurzen verdienen enkele miljoenen dollars aan transactiefees per dag, Binance voert ranglijst aan

Bron: Bloomberg

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...