Grayscale heeft 35 altcoins op het oog voor toekomstige beleggingsproducten

514 totale weergaven
Grayscale |

Grayscale beoordeelt 35 altcoins voor toekomstige beleggingsproducten, inclusief nieuwe toevoegingen zoals Optimism en SUI, aangezien het meer dan $20 miljard aan activa beheert.

Grayscale heeft 35 altcoins op het oog

Grayscale beoordeelt 35 altcoins voor mogelijke opname in toekomstige beleggingsproducten en verdeelt ze in vijf categorieën. De bijgewerkte lijst bevat nieuwe toevoegingen zoals Optimism, SUI en Helium.

De selectie van Grayscale beheert momenteel meer dan $20 miljard aan digitale activa en wordt vaak gezien als een leidraad voor beleggers die hun portefeuilles opbouwen. SUI, een van de nieuw opgenomen activa, heeft sinds augustus een stijging van 300% gekend.

Nieuwe lijst met poteniële kandidaten

Grayscale heeft onlangs haar lijst met potentiële kandidaten voor het vierde kwartaal van 2024 gedeeld. De 35 altcoins zijn gegroepeerd in valuta’s, smart contractplatforms, financiële instellingen, consumenten & cultuur en nutsvoorzieningen & diensten. Deze activa worden overwogen voor toekomstige producten, maar maken nog geen deel uit van de bestaande portfolio van Grayscale.

Onder de beoordeelde tokens bevinden zich Kaspa (KAS) voor valuta, Aptos (APT) en Toncoin (TON) in de Smart Contract Platforms-sector. In de categorie Financials kijkt Grayscale naar tokens zoals Injective Protocol (INJ) en THORChain (RUNE). Populaire consumenten- en cultuurtokens zoals Dogecoin (DOGE) maken ook deel uit van de beoordeling. Het bedrijf evalueert ook nutsbedrijven zoals Helium (HNT) en VeChain (VET).

Lijst kan nog veranderen

Grayscale benadrukte dat deze lijst bij elke kwartaalupdate kan veranderen, afhankelijk van hun evaluatie van deze projecten. Het bedrijf onthulde ook een aparte lijst met twintig veelbelovende altcoins voor het vierde kwartaal, die zes nieuwe tokens bevat in vergelijking met het derde kwartaal, zoals SUI, Optimism (OP), Bittensor (TAO), Celo (CELO), UMA en Helium (HNT).

De groeiende interesse van Grayscale in gebieden als AI, DePin en voorspellingsmarkten weerspiegelt de strategie om opkomende sectoren in de crypto-ruimte te veroveren. In augustus lanceerde Grayscale de Grayscale SUI Trust, en sindsdien is SUI in oktober met 46% gestegen en bereikte een nieuwe piek van $ 2,36.

Wat betekent dit voor de cryptomarkt?

Grayscale, opgericht in 2013, blijft een dominante speler op het gebied van digitaal vermogensbeheer, waarbij veel investeerders de kwartaalupdates op de voet volgen om markttrends en potentiële kansen in de cryptocurrency-ruimte te volgen.

Voor de tokens die in de beoordeling worden genoemd, kan het levensveranderend zijn dat ze genoemd worden. Dergelijke tokens krijgen extra naamsbekendheid door beoordelingen van Grayscale.

Daarnaast is Grayscale een grote speler op de traditionele financiële markt. Dergelijke onderzoeken door Grayscale kunnen de cryptomarkt ook aantrekkelijker maken voor de traditionele financiële markt, aangezien deze sneller het voorbeeld van Grayscale volgen.

Lees meer over:
altcoinsGrayscale

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...