Grote Bitcoin Hodlers Verzamelen Plots $1.500.000.000 Aan BTC In Slechts Twee Weken

Nieuwe gegevens tonen aan dat lange termijn bitcoin (BTC) houders de afgelopen twee weken plotseling meer dan een miljard dollar aan bitcoin hebben verzameld.

Volgens het marktintelligentieplatform IntoTheBlock hebben grote bitcoin houders grote hoeveelheden van BTC op basis van marktkapitalisatie verzameld sinds het midden van augustus.

"Adressen die 0,1% van de bitcoinvoorraad of meer vasthouden, hebben in de afgelopen twee weken meer dan $1,5 miljard aan BTC toegevoegd."

Bovendien toont data van blockchain-trackingbedrijf Glassnode aan dat het aantal investeerders dat minstens 10 BTC of meer bezit, is gestegen tot meer dan 150.000, wat het hoogste niveau in drie jaar is. "Bitcoin - het aantal adressen dat 10+ munten vasthoudt, heeft zojuist een drievoudig hoogtepunt van 157.324 bereikt."

Ondertussen houdt het analysebedrijf Santiment nauwlettend de totale marktkapitalisatie van de top zes stablecoins in de gaten. Volgens het bedrijf suggereert de recente stijging van de marktkapitalisatie van de zes grootste stablecoins dat crypto zich mogelijk voorbereidt op een ommekeer.

"De marktkapitalisatie van de top 6 stablecoins in crypto is collectief met 25,9% gedaald in de afgelopen 18 maanden. Maar voor het eerst sinds de ineenstorting van FTX vorige november zien we groei. Sinds 22 augustus zijn de gecombineerde marktkapitalisaties met $663,2 miljoen gestegen."

Lees meer over:
Bitcoin nieuwswhales

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...