Handelaar Die Crypto-Bodem Van 2022 Voorspelde, Is Bullish Op Bitcoin: “Bears Geven Op”

Een tophandelaar die de bodem van de bearmarkt van vorig jaar correct voorspelde, gelooft dat bitcoin (BTC) slechts één weerstandsniveau verwijderd is van een grote opwaartse beweging.

De pseudonieme analist DonAlt vertelt zijn 508.100 volgers op het socialemediaplatform X dat hij denkt dat bitcoin een goede kans heeft om te stijgen, omdat het dreigt de weerstand op $28.000 te doorbreken.

Als BTC de weerstand doorbreekt, voorspelt de tophandelaar dat bitcoin kan stijgen tot wel $42.000.

"Hoe dan ook, mijn basisscenario is dat $28.000 standhoudt en dat we omhoog schieten, of we gaan gewoon boven $35.000 (en misschien hoger). Dit is de laatste verdedigingslinie van de bears, dus ze kunnen maar beter zorgen dat het telt."

In een nieuwe strategische sessie op YouTube legt DonAlt uit waarom hij bullish is over BTC terwijl het zich voorbereidt om boven $28.000 uit te stijgen. Volgens de analist lijken cryptohandelaren pessimistisch te zijn over BTC, ondanks de "constructieve" prijsactie van bitcoin tot nu toe.

"Ik heb naar de grafieken gekeken en ik heb eigenlijk al een tijdje alleen maar zijwaartse beweging gezien. Maar onlangs keek ik naar de grafieken en zag ik constructieve prijsactie. En toen checkte ik het sentiment en mensen zeiden gewoon, 'Ja, het zijn gewoon beren die zich weer voorbereiden...'

Het sentiment is nog steeds behoorlijk bearish, zelfs al denk ik dat we net een dagelijkse uitbraak hebben gehad. We hadden op 1 oktober een dagelijkse uitbraak. We hadden die enorme kaars naar boven waar bijna niemand kon verklaren waarom dat gebeurde.

Ik denk sindsdien zijn we aan het consolideren rond dit niveau van $28.000, en voor mij is $28.000, gebaseerd op wekelijkse weerstand, de enige echte weerstand waar ik om geef. Het feit dat we er al zo lang aan vastzitten, maakt me eigenlijk een beetje enthousiast."

Hoewel de handelaar momenteel bullish is op BTC, merkt hij op dat het niet kunnen doorbreken van $28.000 waarschijnlijk zal leiden tot een massale verkoopgebeurtenis.

"Als dit omhoog gaat, krijgen we een enorme beweging omhoog. Als het omlaag gaat, zullen we waarschijnlijk richting $23.000-$20.000 gaan."

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTCkoers

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...