‘Handelsvolume op Binance daalt 48% in september’

De handelsvolumes van bitcoin op Binance zijn in september met 48% gedaald, wat de op één na grootste maandelijkse daling is sinds april. Beide dalingen vielen samen met de verwijdering van de nul kosten voor de grootste BTC-handelsparen. Deze keer lijkt de daling echter meer in lijn te zijn met de algemene markttrend.

De huidige prijs van Bitcoin staat op $26.965, wat neerkomt op 3.709 satoshi per dollar. De totale marktkapitalisatie van Bitcoin bedraagt $525,8 miljard. Ter vergelijking: de waarde van Bitcoin uitgedrukt in goud is 14,4 oz, en de marktkapitalisatie van Bitcoin ten opzichte van goud is 4,17%.

Op het gebied van bedrijfskassen is er momenteel 1.671.004 BTC vastgehouden, met een totale waarde van $45,1 miljard. Dit betekent dat 8,57% van de totale Bitcoin-voorraad in bedrijfskassen wordt gehouden.

Wat betreft de totale voorraad van Bitcoin, er zijn momenteel 19.499.805,54 BTC in omloop, wat 92,85% is van het totale aantal dat ooit zal worden uitgegeven. Er zijn 219,46 BTC die als onuitgeefbaar worden beschouwd, en er blijft nog 1.499.974,98 BTC over om in de toekomst te worden uitgegeven.

Deze recente daling in handelsvolumes op Binance benadrukt het belang van handelskosten in de cryptocurrency-markt en hoe deze de handelsactiviteit kunnen beïnvloeden. Het is ook een herinnering aan hoe externe marktfactoren, zoals algemene markttrends, een rol kunnen spelen in de handelsvolumes en prijsbewegingen van Bitcoin.

Lees meer over:
BinanceBitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...