Harris mogelijk pro-crypto na bijeenkomst met cryptoleiders – wat betekent dit voor de toekomst van crypto?

205 totale weergaven
kamala harris crypto

Cryptobestuurders kwamen donderdag virtueel bijeen met leden van het Witte Huis om de toekomst van het cryptobeleid te bespreken. De virtuele bijeenkomst zorgde voor flinke spanningen omdat cryptobestuurders hun frustraties uitten tegenover de regering-Biden.

Toch hebben sommige cryptoliefhebbers hun steun uitgesproken voor de campagne van Kamala Harris, nu haar kansen op Polymarket blijven stijgen. Draaien de Democraten straks bij en wordt Kamala Harris ook pro-crypto? En wat betekent dit voor de toekomst van crypto?

Cryptoleiders bespreken de toekomst van crypto met het Witte Huis

Congreslid Ro Khanna uit Californië organiseerde samen met andere leden van het Witte Huis een Zoom-meeting met bepaalde cryptoleiders om de toekomst van crypto te bespreken.

Het ging met name om zaken te bespreken met betrekking tot de regelgeving rondom crypto en het beleid van de huidige regering. De vergadering, die was bedoeld om de cryptomarkt en Democraten dichter bij elkaar te brengen, zorgde direct voor flinke spanningen.

Twaalf aanwezigen bespreken toekomst van crypto onder Kamala Harris

Er waren twaalf aanwezigen bij de vergadering, waaronder plaatsvervangend minister van Financiën Wally Adeyemo, voormalig stafchef van Kamala Harris Kristine Lucius, stafchef van het Witte Huis Bruce Reed en plaatsvervangend directeur van de Nationale Economische Raad Lael Brainard.

Aan de kant van crypto waren onder andere de Chief Legal Officer van Coinbase Paul Grewal, CEO van Ripple Brad Garlingson, crypto-investeerder Mark Cuban, oprichter van Uniswap Hayden Adams, oprichter van SkyBridge Capital Anthony Scaramucci, Democratisch donateur Ron Conway en CEO van Circle Jeremy Allaire aanwezig.

De cryptoleiders twijfelden geen moment om hun ongenoegen over de huidige regering-Biden uit te spreken. Zo vonden ze onder andere dat ze ‘oneerlijk’ werden behandeld door de overheid.

Volgens Ron Conway heeft de regering nog steeds geen stappen genomen die de cryptomarkt ondersteunen, ondanks dat hij al twee jaar bezig is om bewustzijn te creëren over de uitdagingen waarmee de sector kampt.

Ondanks de spanningen probeerden de cryptoleiders vragen te stellen over de campagne van Kamala Harris rondom crypto. Dit deden ze om de conflicten tussen de cryptomarkt en de huidige regering op te lossen.

Paul Grewal vertelde: “Dit was een Biden-administratievergadering, maar de focus moet nu liggen op de toekomst van crypto en Kamala Harris. Ze is een perfecte kandidaat om een sterk nieuw gezicht voor crypto te zijn en te breken met het verleden.”

Campagne Kamala Harris richt zich vanaf het begin op crypto

Vanaf het moment dat ze werd aangekondigd als de Democratische presidentskandidaat voor de komende verkiezingen, richt de campagne van Kamala Harris zich op crypto. Ze hebben al meerdere bijeenkomsten gehouden met cryptoleiders om de toekomst van crypto te bespreken.

Bovendien krijgt Kamala Harris steun vanuit de crypto community die zich met de campagne bemoeien. Een van deze groepen is Crypto4Harris, die zich richt op steun voor Kamala Harris door de crypto community.

Doordat de campagne van Kamala Harris zich zo richt op crypto zijn haar kansen op een overwinning in november gestegen naar 49% op Polymarket, een gedecentraliseerd platform waar gebruikers kunnen wedden op gebeurtenissen. Daarmee maakt ze nu ongeveer net zoveel kans om te winnen als Donald Trump, die al uitgesproken voorstander van crypto was.

Twee crypto’s die ook zonder steun van Kamala Harris en Donald Trump voor crypto kunnen stijgen

Terwijl de toekomst van crypto er dus mogelijk rooskleurig uitziet, nu Kamala Harris steeds meer pro-crypto lijkt te worden, en Donald Trump al crypto fan was, zijn er een aantal nieuwe cryptomunten die vrijwel zeker een mooie toekomst tegemoet gaan.

Hieronder bespreken we twee presale crypto die hard kunnen stijgen als ze een genoteerd worden op een crypto exchange. Vroege beleggers profiteren optimaal van de lage prijs en het directe rendement dat deze cryptomunten bieden.

Pepe Unchained – meme coin met eigen Layer-2 blockchain

In tegenstelling tot de meeste meme coins, heeft Pepe Unchained ($PEPU) veel fundamentele waarde. Volgens crypto analisten heeft Pepe Unchained alles in huis om de verbeterde versie van Pepe te worden. Ze verwachten dan ook dat $PEPU het succes van voorganger $PEPE mogelijk kan evenaren, of misschien wel kan overtreffen. Ondanks dat de presale nog maar net gelanceerd is, werd er al $ 7,8 miljoen opgehaald.

Pepe Unchained is geen traditionele meme coin. De bedenkers van dit project willen namelijk een eigen Layer-2 blockchain lanceren op Ethereum. Hiermee beloven ze tot 100x snellere transacties, tegen lagere kosten. Dit maakt het platform mogelijk interessant om nieuwe cryptomunten op te lanceren in de toekomst.

pepe unchained potentieel
Pepe Unchained ($PEPU) wil eigen Layer-2 blockchain lanceren / Bron: Pepe Unchained

Vroege investeerders in $PEPU kunnen direct rendement behalen door hun tokens te staken. Pepe Unchained heeft namelijk een aantrekkelijk staking programma met een APY van 248%. Ze hoeven dus niet te wachten op een notering op een crypto exchange voordat ze rendement behalen.

Het is onduidelijk hoe lang de presale open blijft, aangezien het team achter Pepe Unchained geen harde limiet heeft genoemd. Zorg er daarom voor dat je nu direct je tokens koopt, voordat het te laat is. 1 $PEPU token kost op dit moment $ 0,00089461 en dit zal tijdens elke fase van de presale stijgen. De eerstvolgende stijging staat overigens nog voor VANDAAG gepland.

 

 

Base Dawgz – eenvoudig van blockchain naar blockchain

Een andere nieuwe meme coin met fundamentele waarde is Base Dawgz ($DAWGZ). Deze cryptomunt is gelanceerd op de Base blockchain van Coinbase, een Layer-2 op Ethereum waar ontwikkelaars sneller en goedkoper applicaties kunnen bouwen en tokens kunnen lanceren.

Naast de lancering op Base, zal de token ook op andere blockchains worden uitgebracht. Denk hierbij aan Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche en Solana. Nadat de presale is afgelopen kunnen je $DAWGZ tokens dan eenvoudig van de ene blockchain naar de andere worden verplaatst. Base Dawgz wil dan ook een belangrijke rol spelen in het eenvoudig en goedkoop verplaatsen van kapitaal tussen verschillende blockchains.

Base Dawgz: de Meme Coin die Miljonairs Maakt?
Base Dawgz wil een belangrijke rol spelen in het verplaatsen van kapitaal / Bron: Base Dawgz

Base Dawgz wist met zijn onlangs gelanceerde presale al $ 2,8 miljoen op te halen en dat komt onder andere door de zeer hoge staking beloningen. Vroege investeerders kunnen hun tokens namelijk direct staken tegen een huidige APY van 921%.

Van de totale token voorraad is 20% gereserveerd voor de presale. Tijdens elke fase van de presale zal de prijs van $DAWGZ met 5% stijgen, waardoor het verstandig is om zo vroeg mogelijk te investeren. Op dit moment koop je 1 $DAWGZ voor $ 0,007414 maar die prijs zal over drie dagen omhoog gaan.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...