HashKey Group kondigt HSK Token Airdrop en Notering in Q3 aan

4545 totale weergaven

HashKey Group, een toonaangevende aanbieder van financiële diensten voor digitale activa in Azië, heeft de tijdlijn vastgesteld voor de airdrop en notering van zijn HSK-token, gepland voor Q3 2024.

Aankondiging airdrop en notering HSK-token

HashKey Group, bekend om zijn diensten op het gebied van digitale activa in Azië, heeft plannen bekendgemaakt om zijn HSK-token in Q3 2024 naar de beurs te brengen. Deze aankondiging komt met de verwachting van een massale community airdrop eind juni. Het HSK-token, dat in april 2023 werd gelanceerd als een EcoPoints-token, is bedoeld om bijdragers, vroege gebruikers en partners binnen het HashKey-ecosysteem te stimuleren.

Token allocatie

Het HSK-token, gebaseerd op de ERC-20 standaard, heeft een totale voorraad van 1 miljard eenheden. Hiervan zal 65% bestemd zijn voor de groei van het ecosysteem, 30% voor het team en 5% voor een reservefonds.

HSK-houders genieten toegang tot exclusieve voorverkopen van tokens en kortingen op transactiekosten op HashKey Exchange en HashKey Global. Ze krijgen ook mogelijkheden voor samenwerking tussen platforms.

Om naleving te garanderen en HSK-houders te beschermen tegen verwatering, heeft HashKey Group een tokenburningmechanisme geïmplementeerd.

Tot 20% van de nettowinst van gespecificeerde HashKey-bedrijven zal worden gebruikt om HSK-tokens te kopen voor ‘burning’. Deze maatregel is bedoeld om de waarde van het token te stabiliseren en de integriteit ervan binnen het ecosysteem te behouden.

Het ecosysteem van HashKey uitbreiden

Het HSK-token zal een centrale rol spelen in HashKey’s Layer 2 “Ecosystemchain,” en gasbetalingen, incentives en on-chain governance faciliteren.

Deze strategische zet is bedoeld om de groei van on-chain gebruikers en activa te stimuleren, en ondersteunt HashKey’s visie van een geïntegreerd ecosysteem voor digitale activa. De token zal ook integreren met verschillende Web3-sectoren, waaronder AI, DeFi en de Metaverse.

Toekomstperspectieven

Na een succesvolle Serie A-financieringsronde van $100 miljoen eerder dit jaar, zit de HashKey Group op een stevig groeipad, met plannen om uit te breiden naar het Midden-Oosten en Europa.

De aankomende airdrop eind juni zal bijdragers aan het ecosysteem belonen, waardoor zij een aandeel krijgen in de toekomstige groei van HashKey. Dit initiatief onderstreept HashKey’s toewijding aan het stimuleren van een levendige en betrokken gemeenschap.

Samenvatting

HashKey Group’s strategische planning en innovatieve aanpak met het HSK-token tonen haar toewijding aan om het landschap van digitale activa te verbeteren. Door zich aan te passen aan de wettelijke normen en aanzienlijke voordelen te bieden aan haar gemeenschap, positioneert HashKey zichzelf als een belangrijke speler op de wereldwijde cryptomarkt.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....