Lol, het bedrijf ‘HODL’ verkoopt alle bitcoin na dalingen

De investeerders van Cypherpunk Holdings (HODL) verkochten recentelijk alle bitcoin. Het bedrijf uit Canada verkocht ruim 214 bitcoin, dat is de gehele spaarpot in bitcoin.

De naam van HODL is leuk, maar in de praktijk blijkt ook dit bedrijf de golven van de markt te willen temmen. Hoog verkopen en laag terugkopen wil iedereen. Of dat lukt is echter de vraag. Cypherpunk Holdings probeert middels bitcoin en andere investeringen naar eigen zeggen de ultieme investeringen te vinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Waarom verkopen?

De reden voor de verkoop laat zich raden: de dalingen en paniek in financiële markten. Directeur Jeff Gao laat geeft zijn visie in een persbericht. Bitcoin verloor meer dan de helft van zijn waarde in 2022. HODL is beursgenoteerd, en ook hun aandeel heeft te lijden onder de recente ontwikkelingen. Het aandeel daalde ook met 50% op de Canadese aandelenbeurs.

Kortom: een zware periode voor het bedrijf. Gao: “Wij zijn van mening dat beste benadering is om aan de zijlijn te blijven wachten tot de volatiliteit en illiquiditeit minder worden.” Gao en consorten voorzien nog grotere dalingen: ” Op het gebied van kansen zien we zwakke prijsactie dat de weg opent naar nog lagere prijzen.”

Moe Adham, Chief Investement Officer bij Cyperhunk Holdings, wacht op een beweging in de markt. Hij voorziet ook meer dalingen als het sentiment in de sector niet verandert: ‘Cryptomarkten blijven in een risk-off fase.’

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens
langs in onze Telegram
chat
, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwshodl

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...