HTC wil in 2019 nieuwe generatie blockchain-smartphone uitrollen

HTC wil in 2019 nieuwe generatie blockchain-smartphone uitrollen

HTC is van plan in de tweede helft van het jaar een de tweee generatie blockchain smartphone uit te brengen om de aanwezigheid in de blockchain-markt te vergroten. De aankondiging is gedaan door HTC Decentralized Chief Officer Phil Chen.

Chen zei dat de ontwikkeling van blockchain-technologie zich nog in een ontluikende fase bevindt. Wel voorziet hij een toekomst waarin de vooruitgang van de technologie een enorm commercieel potentie zal hebben. Het voordeel van blockchain ligt in de toegankelijkheid van gegevens terwijl de privacy voor gebruikers wordt gewaarborgd.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

HTC Exodus

HTC introduceerde zijn eerste blockchain-telefoon - HTC Exodus - in het vierde kwartaal van 2018 en de verkoop was in lijn met de verwachtingen van het bedrijf. Naast de release van de nieuwste versie van de blockchain-telefoon, kijkt HTC ook naar een bredere productlijn voor digitale activabeheer, waaronder cryptocurrency-applicaties.

HTC kondigde onlangs plannen aan om te investeren in "Proof of Capital." De overstap zal bestaan uit de ontwikkeling van de blockchain-telefoons van het bedrijf.

Sirin Labs

Sirin Labs, producent van de Finney blockchain smartphone, moet 15 van de in totaal 60 man personeel ontslaan. Hogeg geeft “tegenzittende marktomstandigheden” de schuld van de tegenvallende verkoop.

Inmiddels is ook de waarde van de SRN, de utility token, scherp in waarde gedaald. Sinds de piek in januari 2018 met maar liefst 99%. De Finney smartphone is onder andere te koop bij Amazon.

Samsung

Ook Samsung is druk bezig met het ontwikkelen van blockchain telefoons. De blockchaintelefoon Samsung S10 beschikt over een geïntegreerde cryptowallet die alleen Ethereum (ETH) en ERC-20 tokens ondersteunt.

Voor ’s werelds grootste cryptomunt Bitcoin biedt het nieuwste vlaggenschip model van telefoongigant Samsung vooralsnog geen ondersteuning.

Op de Samsung Galaxy S10 staan ook een viertal Ethereum dApps voor geïnstalleerd. De verkoop van de telefoon is officieel gestart en de telefoon is inmiddels bij de eerste gebruikers in handen.

Lees meer over:
Blockchain Samsung HTC smartphone

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties