Is een uptober rally onderweg? Crypto expert benoemt top 3 crypto investeringen voor Q4

364 totale weergaven
bitcoin-bull
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De crypto markt is in afwachting van een nieuwe bull run en experts geloven in de mogelijkheid dat deze in oktober plaatsvindt. Historisch gezien zakken de financiële markten in september altijd in, om vervolgens in oktober weer stijgingen te noteren, het fenomeen met de naam uptober. 

Op dit moment lijkt de uptober rally echter nog niet voor de deur te staan. De crypto markt heeft al dagen moeilijk en kent over de afgelopen 7 dagen grote dalingen. Komt er alsnog een uptober rally?

Is er een uptober rally onderweg?

Een uptober rally zal, net als andere rallys in de markt, moeten beginnen bij de Bitcoin koers. Die staat op dit moment nog altijd relatief hoog, maar zal door het vorige record van $ 73.750 moeten breken om echt een nieuwe bull run in actie te zetten.

Op dit moment staat de Bitcoin koers op $ 62.175 en het probeert zich te herstellen van de daling die het inzette rond het begin van deze maand.

bitcoin koers oktober

Zoals gebruikelijk is het tradingvolume in het weekend weggezakt en lijkt er geen grote wijziging te gaan komen tot aan maandag. De hoop is nu gevestigd op volgende week, zeker nu steeds meer technische indicatoren een koopsignaal aanduiden.

bitcoin koers technische analyse

Grote dalingen hoeven nog niet verwacht te worden want er staan nog een aantal sterke ondersteuningsniveaus tussen de huidige koers en de grens van $ 60.000. Dit weekend lijkt er geen stijging boven $ 62.400 mogelijk door de weerstand die hier staat.

Na het weekend kan deze weerstand verder getest worden en kan de Bitcoin koers de weg naar boven inzetten richting de vorige recordhoogte.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Crypto expert noemt de top 3 crypto investeringen

Traders en experts zijn druk bezig met het samenstellen van een ideaal portfolio voor een eventuele bull run. In dit artikel kijken we naar de voorspelling van experts die hun top 3 crypto investeringen hebben doorgegeven.

In dit geval kijken experts vooral naar cryptomunten die op dit moment nog niet op de markt verschenen zijn. Deze hebben nog niet te maken met de huidige druk die op de markt ligt en kunnen met goede timing gelanceerd worden te midden van een bull run.

Dit kan direct voor een grote stijging zorgen, gezien de cryptomunten momenteel in een presale aangeboden worden waarbij vaak een maximale marktwaarde van enkele tientallen miljoenen wordt bereikt.

Bij een lancering op de markt kan deze marktwaarde direct flink verder stijgen omdat de marktwaarde van de projecten potentieel veel hoger ligt. Bekijk hieronder de top 3 crypto investeringen die samengesteld is op basis van analyse van meerdere crypto experts.

Pepe Unchained – Meme coin met eigen blockchain

Pepe Unchained is een meme coin die natuurlijk gebaseerd is op de meme Pepe, een kikker die met de Pepe coin op dit moment de op twee na meest waardevolle meme coin op de markt vertegenwoordigd. Met Pepe Unchained zet de meme een stap verder; het gaat gebruik maken van een eigen layer-2 blockchain.

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan deze layer-2 chain, maar het belangrijkste is dat de ontwikkelaars van het project hier veel meer vrijheid mee hebben om Pepe Unchained verder te ontwikkelen. Zo hebben ze bijvoorbeeld al aangekondigd dat transacties sneller verwerkt worden en minder transactiekosten kennen.

Vervolgens kan er ook verder ontwikkeld worden, doordat bovenop de Layer-2 blockchain eigen applicaties kunnen komen. Het project zelf heeft al een decentrale exchange aangekondigd en er komt een programma waarmee ontwikkelaars grants kunnen krijgen om zelf verder te ontwikkelen bovenop $PEPU.

De presale is al een groot succes; traders hebben inmiddels al meer dan $ 17,5 miljoen in de token geïnvesteerd en velen van hun hebben deze direct vastgezet in een staking pool. In deze staking pool kun je nog altijd een jaarlijkse beloning van meer dan 120% verdienen.

Crypto All-Stars – Stake al je meme coins in één vault

Crypto All-Stars is ook een meme coin project, maar biedt daarbij een unieke nieuwe technologie via de MemeVault. In deze kluis kunnen meme coin traders al hun bekende meme coins vastzetten voor staking om daar vervolgens een samengestelde beloning over te ontvangen.

Voor traders biedt dit ten eerste een groot gemak, je hoeft niet meer je tokens over verschillende wallets en applicaties te verspreiden en om je staking rewards te bekijken deze hele lijst af te gaan. Alles staat nu op één plek en deze kun je op elk moment er ook weer uithalen.

Presal Crypto All Stars MemeVault staking platform

De beloningen die je ontvangt, worden uitgekeerd in $STARS tokens en hoeveel tokens je verdient, is afhankelijk van het aantal meme coins dat je staket en het aantal $STARS tokens dat je al in bezit hebt. Deze token is nu alvast verkrijgbaar in een presale en valt ook zelf te staken tegen enorme beloningen.

In de presale ruil je ETH, USDT, BNB of bekende meme coins in voor de $STARS token. De geschatte jaarlijkse beloning voor het staken van $STARS staat momenteel op meer dan 700%! Dit percentage daalt naarmate meer traders hun $STARS token in de staking pool zetten.

Flockerz – Stem mee over de toekomst van deze meme coin

Flockerz is een nieuwe meme coin gebaseerd op een blauwe vogel onder de naam Koning Birb. Met The Flock wil het een hechte community opbouwen die niet alleen achter de coin blijft staan de komende jaren, maar ook actief mee gaat helpen met het ontwikkelen van het gehele project.

Hiervoor heeft het de FlockTopia DAO ontwikkeld waarbij een Vote-to-Earn mechanisme bijhoort. Je kunt in deze DAO stemmen over voorstellen van ontwikkelaars voor de toekomst van het project, en krijgt in ruil voor het stemmen extra $FLOCK tokens uitgekeerd.

flockerz beste opkomende crypto coin

De presale van Flockerz is nog maar net begonnen, maar heeft nu al bijna een half miljoen dollar opgehaald. Je sluit je aan bij The Flock door de tokens op de website van het project te kopen en vast te houden.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

 

 

Lees meer over:
Bitcoin rally

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...