Eindelijk altcoin seizoen? BTC koers doorbreekt bearish patroon, welke crypto’s stijgen mee?

2970 totale weergaven
altcoin season

De afgelopen maanden zijn de prijzen van veel altcoins scherp gedaald, tot wel 70%, waardoor analisten sceptisch zijn over een mogelijk altcoin seizoen.

Echter, recente ontwikkelingen in de Bitcoin koers bieden een glimmer van hoop. Prominent crypto trader Titan of Crypto wijst op een doorbraak van een bearish patroon in de Bitcoin dominantie, wat kan betekenen dat altcoins binnenkort gaan stijgen.

Is het eindelijk altcoin seizoen? En welke crypto’s stijgen mee?

Uitbraak in Bitcoin-dominantie

In een recente analyse heeft Titan of Crypto een significante uitbraak bevestigd in het stijgende wigpatroon op de Bitcoin dominantiegrafieken.

Volgens de weekgrafieken heeft zich een bearish wigpatroon gevormd en een uitbraak is nu bevestigd. Dit patroon signaleert doorgaans een neerwaartse trend, wat erop wijst dat de dominantie van Bitcoin in de markt waarschijnlijk zal dalen van het huidige niveau naar 39,97%.

Image

De analyse van de analist suggereert dat de daling van Bitcoin-dominantie een gunstige omgeving kan creëren voor altcoins om te herstellen. Na weken van correcties zou deze verschuiving altcoins in staat kunnen stellen om waarde en marktpositie terug te winnen.

Echter, de analist stelt dat beleggers dit kunnen zien als een kans om hun focus te verschuiven naar altcoins, in afwachting van een potentiële winst.

Het altcoin seizoen is hier

Kijkend naar de weekgrafieken, daalde BTC.D van 62,69% in maart 2021 naar 40,89% in mei van datzelfde jaar. Deze periode viel samen met veel altcoins die hun hoogste punten ooit bereikten tijdens de laatste bullmarkt.

Echter, voor de marktdynamiek om die van 2021 te evenaren, moeten ten minste 75% van de top 50 altcoins beter presteren dan Bitcoin. De afname in Bitcoin-dominantie stelde altcoins in staat om aantrekkelijk te worden en beter te presteren dan Bitcoin.

De dominantie van Bitcoin is deze week licht gedaald van 55,04% naar 54,68%. Deze kleine daling suggereert dat sommige altcoins zijn begonnen met het overtreffen van Bitcoin.

Nu het altcoin seizoen nadert, is het een uitgelezen moment om te bekijken welke altcoins hiervan het meest kunnen profiteren. Twee opvallende voorbeelden zijn Base Dawgz en 99Bitcoins. Deze coins bevinden zich nog in de presale-fase, wat een fantastische kans biedt voor investeerders om vroeg in te stappen en maximaal te profiteren van de opkomende marktbewegingen. Het potentieel van twee altcoins is enorm en kan de prestaties van vele anderen kunnen overtreffen.

Base Dawgz (DAWGZ)

De eerste coin die sterk kan profiteren van het altcoin seizoen is Base Dawgz (DAWGZ). Base Dawgz streeft ernaar zijn status als ‘shitcoin’ voor speculatieve doeleinden te overstijgen en streeft in plaats daarvan naar het bieden van praktische waarde. De makers willen de bruikbaarheid van het token verbeteren door de toegankelijkheid ervan via meerdere blockchain-netwerken te garanderen. Base Dawgz is niet alleen beschikbaar op Base, maar ook op Ethereum, Solana, Binance en Avalanche.

Het grote voordeel? Je wisselt de token consequent uit in optimale omstandigheden. Als slimme handelaar heb je de mogelijkheid om snel tussen verschillende chains te wisselen en te handelen met behulp van DAWGZ, zelfs in het geval van een hype rondom meme coins. Daarnaast biedt de coin ook stakingsmogelijkheden, wanneer je nu je coins staked ontvang je een APY van 1931%.

Als u geïnteresseerd bent om te investeren in Base Dawgz, is dit het moment om in actie te komen! Trek je mooiste wingsuit aan en vlieg richting de presale. Momenteel is er een indrukwekkend bedrag van bijna $ 2,5 miljoen opgehaald voor dit veelbelovende token. Het einde van de presale nadert en markeert een spannende mijlpaal in de reis.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

99Bitcoins (99BTC)

De tweede altcoin is 99Bitcoins (99BTC): Sinds 2013 is 99Bitcoins een al lang bestaand platform dat individuen voorlicht over de onderwerpen Bitcoin en blockchain. In een recente ontwikkeling introduceerde het project een token als onderdeel van zijn initiatief om een ​​Learn-2-Earn-ecosysteem op te zetten. Door u in te schrijven voor cursussen krijgt u de mogelijkheid om 99BTC-tokens te verdienen als vorm van erkenning. Bovendien zal actieve betrokkenheid bij het project resulteren in extra beloningen, dus het wordt sterk aangemoedigd om actief aan dit streven deel te nemen.

99Bitcoins presale

Binnen het educatieve ecosysteem van 99Bitcoins is een breed scala aan lessen kosteloos toegankelijk. Gebruikers hebben echter ook de mogelijkheid om aanvullende lessen, handelssignalen, VIP-groepen, mentorschappen en strategieën te verwerven door gebruik te maken van 99BTC-tokens. Deze tokens dienen als de basis van het ecosysteem en functioneren als een vorm van betaalmiddel, beloningen en als middel om waarde te behouden.

Met bijna $ 2,4 miljoen die al tijdens de presale is opgehaald, heeft het project een enorme populariteit verworven. Dit is je kans om deze buitengewone kans te grijpen en tokens te verwerven tegen de betaalbare prijs van $ 0,00113 per token. Verspil geen tijd en begin aan je reis naar het genereren van passief inkomen door middel van staking. Breid je kennis over blockchain-technologie uit en verdien zelfs kosteloos extra tokens met de onschatbare bronnen van 99Bitcoins.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...