Jack Dorsey: ‘Ik kijk niet naar de prijs van bitcoin’

Jack Dorsey heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een van de meest prominente miljardairs in de wereld van bitcoin. De techondernemer verliet Twitter om zich volledig te focussen op Block en daardoor bitcoin.

Dorsey zegt dat hij de prijs van BTC niet echt in de gaten houdt. Hij zei dit nadat hem werd gevraagd waarom hij zoveel tweet over andere zaken dan bitcoin terwijl de prijs naar beneden dook.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

'Ik weet zeker dat het in waarde stijgt op de lange termijn als meer mensen het kunnen gebruiken', zegt de Amerikaan. De beste man is zelf met zijn bedrijf Block op allerlei manieren bezig om bitcoin aan de man te brengen.

Amerikanen kunnen bitcoin kopenj via Cash App, terwijl Block ook aandacht besteedt aan de wereld van mining en wallets.

Jack Dorsey

Dorsey laat regelmatig weten dat hij bitcoin als dé oplossing ziet voor ons geld. In zijn tijd bij Twitter probeerde hij ook zijn aandeelhouders te overtuigen van de waarde van BTC. Het kan er voor zorgen dat je overal ter wereld klanten kunt accepteren en ook direct kunt laten betalen.

Bij Block lijkt Dorsey wel de juiste teams te hebben. Het is altijd afwachten wat er uit de koker komt van mensen uit Silicon Valley. De techmiljardair bouwt voorlopig mee aan een toekomst waarin bitcoin een grote rol kan spelen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsJack Dorsey

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...