Je kunt nu tickets voor wedstrijden Tigres uit Mexico met bitcoin betalen

Je kunt nu tickets voor wedstrijden Tigres uit Mexico met bitcoin betalen

Je kunt nu tickets voor wedstrijden van Tigres betalen met bitcoin. Dat maakt de voetbalclub uit Mexico vandaag bekend.

Tickets kopen met bitcoin

De sportclub uit San Nicolás de los Garza gaat samenwerken met cryptobeurs Bitso. Vanaf 23 april kunnen alle voetbalfanaten uit de stad in het noord-oosten van Mexico hun satoshi's bij de club uitgeven.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bij de samenwerking zijn ook online ticketplatform Boletomovil en betaalprovider BitPay betrokken. Daniel Vogel, CEO van Bitso vertelt:

"Ons commitment is om cryptocurrency's nuttig te maken voor iedereen. We zijn blij met de samenwerking tussen Bitso en Boletomovil, die het dagelijkse gebruik van cryptovaluta voor onze klanten in de sportevenementen van Tigres mogelijk zal maken."

"Hierdoor kan de betaaloptie naar elk type evenement wordt uitgebreid."

Bitso werd in november al sponsor van Tigres. De optie om tickets met bitcoin af te rekenen is dus een volgende stap in de samenwerking. Destijds zei het duo al dat ze nieuwe kansen voor de club wilden onderzoeken.

"Sinds we onze alliantie met Bitso hebben aangekondigd, hebben we gesproken over de mogelijkheid om nieuwe kansen voor de club te verkennen. Vandaag is de dag om samen verder te groeien."

Voor Boletomovil is dit slechts een eerste stap. CEO Walter Gonzalez vertelt dat ze als aanbieder van online ticketdiensten openstaan voor meer samenwerkingen. Hij wil de adoptie van bitcoin op zijn platform uitbreiden tot meer dan slechts de wedstrijden van Tigres.

Voetbal en bitcoin

Voetbal en bitcoin is een combinatie die steeds vaker in Zuid-Amerika gemaakt wordt. De Braziliaanse club Corinthians tekende vorig jaar een deal met cryptobeurs Mercado Bitcoin. De concurrent uit São Paulo ging in zee met BitSo.

Crypto.com is de officiële partner van de voetbalcompetitie van Latijns-Amerika, de CONMEBOL Libertadores.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin betaalmiddel

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties