‘Justin Sun van Tron (TRX) koopt 5.000 volgers per dag op Twitter’

Josh Rager geeft op Twitter dagelijks commentaren op de gebeurtenissen in de wereld van bitcoin en andere cryptomunten. Hij denkt dat Justin Sun, de oprichter van Tron (TRX), elke dag een flink aantal nieuwe volgers koopt.

Rager: ”Ik heb medelijden met investeerders in Tron.”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Koopt Justin Sun volgers?

Rager baseert zijn beschuldigingen op onderstaande statistieken. Deze week krijgt Justin Sun steevast een paar duizend volgers erbij. Het dagelijks gemiddelde komt netjes rond 5000 uit.

Statistieken van het account @justinsuntron volgens Socialblade.com

'Justin Sun van Tron (TRX) koopt 5.000 volgers per dag op Twitter'

Dat is op zichzelf niet heel gek. Maar de volgers van Sun leken in een flink dipje te zitten. Tussen januari en december van 2018 verloor de frontman van TRX steevast volgers. Volgens de aantijgingen van Rager is daarna overgaan tot de koop van ‘neppe’ volgers op Twitter.

Sun heeft tot op heden niet gereageerd.

De volgers van Sun werden flink minder

'Justin Sun van Tron (TRX) koopt 5.000 volgers per dag op Twitter'

Twijfels

Ook in vergelijking met andere grote Twitteraars in de cryptospace is het aantal volgers van Sun (1.7 miljoen) erg hoog.

CZ, de oprichter van Binance, heeft bijvoorbeeld nog geen half miljoen volgers. Justin Sun heeft ook weinig likes op berichten in verhouding met zijn followers op social media.

Sommige gebruikers springen voor Tron in de bres. Tveebs haalt een belangrijk punt aan: Sun kan een dwaas zijn, maar dat betekent niet dat Tron daardoor ook troep is.

Iedereen moet voor zichzelf bepalen wat men van TRX en Sun vinden, maar het valt niet te ontkennen dat de ondernemer vaak vreemd in het nieuws komt.

Justin Sun

Sun is een van de meest opmerkelijke figuren in de industrie. Hij wordt beschuldigd van het meespelen in een piramidespel. Sun ontkent alle betrokkenheid.

Maar de meest opmerkelijke move dit jaar was toch wel de donatie aan Buffet. Warren Buffet is een miljardair die elk jaar een lunch organiseert voor het goede doel. Om met hem een boterhammetje te eten moet je één ding doen: het hoogste bedrag bieden.

Sun was met ruim $4.5 miljoen de winnaar. Hij beloofde verschillende kopstukken uit de industrie mee te nemen. Een van de genodigde was de CEO van cryptobeurs Circle. Ook de bedenker van litecoin (LTC), Charlie Lee, mocht zich verheugen om een vorkje mee te prikken met Buffet.

Maar voorlopig gaat het feestje niet door. Sun besloot in juli de lunch voorlopig voor zich uit te schuiven.

Bron: Cointelegraph

Lees meer over:
Justin SunTronTRX

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...