Kan Nieuwe Crypto Bitcoin BSC van $1 naar $30.000 zoals de Bitcoin Koers?

Bitcoin is na een crash van gisteren weer hersteld en is zo met bijna 2% gestegen in de afgelopen 7 dagen. Ondertussen haalt Bitcoin alternatief BTCBSC in een week tijd meer dan $1,5 miljoen op in zijn presale.

De Bitcoin koers heeft gisteren een duikvlucht gemaakt na vermoedens dat de FTX exchange zijn crypto assets zou gaan verkopen. Dit zou de failliete exchange doen om klanten te vergoeden die tijdens de FTX crash van november 2022 hun geld zijn kwijtgeraakt.

FTX kan niet zomaar zijn assets verkopen, omdat de exchange hiervoor nog goedkeuring moet krijgen. In dat geval zouden er per week tot $200 miljoen aan assets geliquideerd kunnen worden. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de Bitcoin koers, gezien de exchange ongeveer $560 miljoen aan Bitcoin heeft.

Desondanks is BTC weer hersteld van deze crash, nadat de Bitcoin koers van $25.160 sprong naar $25.869. Vanuit daar klom de Bitcoin koers naar het huidige niveau van $26.200 na een stijging van ongeveer 0,4% in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin koers verwachting

De Bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur met 0,4% gestegen en is zo boven de $26.200 komen te liggen op het moment van schrijven. Hoewel Bitcoin vandaag bullish is, blijft het nog steeds vastzitten in consolidatie rond de $26.000.

Pas wanneer Bitcoin er in slaagt om boven zijn 200-daagse moving average (blauw) uit te stijgen, kan er gejuicht worden. Vanaf dat moment kan Bitcoin support krijgen van dit niveau, waarmee het potentieel boven de $30.000 een breakout kan maken dit jaar.

De relative strength index (RSI, paars) van de Bitcoin koers ligt iets boven de neutrale zone. Dit zou kunnen indiceren dat Bitcoin binnenkort wordt beschouwd als te veel gekocht en traders hun Bitcoin verkopen. De RSI lag gisteren rond de 20, waardoor Bitcoin werd beschouwd als te veel verkocht, met een bounce naar boven als vervolg.

Kan Nieuwe Crypto Bitcoin BSC van $1 naar $30.000 zoals de Bitcoin Koers?
  De Bitcoin koers verwachting. Bron: Tradingview

Zoals eerder gezegd zou Bitcoin weer naar de $30.000 kunnen stijgen in het geval dat het een breakout maakt boven de 200-daagse moving average rond de $26.675.

We verwachten de komende 3 en half maanden een nieuwe aankondiging met betrekking tot de Bitcoin ETF aanvraag van Grayscale. Afhankelijk van dit nieuws, kan Bitcoin dit jaar nog een boost krijgen richting de $30.000.

Met de Bitcoin halving die in april 2024 verwacht wordt, zal het uiteindelijk een kwestie van tijd zijn voordat Bitcoin de $30.000 bereikt. Maar kan deze veelbelovende crypto, net als Bitcoin, ook de $30.000 bereiken?

Kan nieuwe crypto Bitcoin BSC stijgen van $1 naar $30.000?

Bitcoin BSC is een nieuw Bitcoin alternatief die je de mogelijkheid geeft Bitcoins te verdienen met staking in plaats van Bitcoin mining. Hierdoor hoef je niet te investeren in dure hardware en kun je eenvoudig passief inkomen verdienen.

De nieuwe crypto is in qua tokenomics vergelijkbaar met Bitcoin. Het heeft een maximale supply van 21 miljoen tokens en elke paar jaar zullen de staking rewards verlaagd worden. In de loop van ongeveer 120 jaar zullen alle tokens in circulatie komen in de vorm van staking rewards, maar de eerste paar jaar zul je het grootste deel al vrij kunnen spelen.

BTCBSC tokens zijn nu nog voor een vaste prijs van $0,99 te koop in de presale, ongeveer gelijk aan de Bitcoin koers in 2011. Deze tokens kun je reserveren om te verkopen na de DEX lancering of direct staken om staking rewards te verdienen.

Maar kan Bitcoin BSC, net als Bitcoin, de $30.000 bereiken? Dit is niet onmogelijk gezien BTCBSC werkt op de Binance Smart Chain, die sneller en goedkoper is dan het netwerk van Bitcoin. Doordat je de token kunt staken, zou het veel vraag kunnen krijgen vanuit investeerders.

Omdat de staking rewards elk aantal jaar verlaagd worden, zou er meer schaarste kunnen ontstaan. Als resultaat hiervan kan de BTCBSC koers veel stijgen in waarde. Hoewel een stijging naar $30.000 erg ambitieus is, is niets onmogelijk binnen crypto.

Een stijging naar bijvoorbeeld $9,90 zou al genoeg zijn voor x10 gains. Maar in het geval dat je in die tijd je tokens hebt gestaked, zou je winst dan nog hoger kunnen zijn. BTCBSC is een unieke kans om vroeg te investeren in een Bitcoin alternatief die in de toekomst veel waard kan worden.

Na de volgende Bitcoin halving van volgend jaar, zou deze veelbelovende crypto ook kunnen meeliften met de stijgende Bitcoin koers op lange termijn. Met dat in gedachten, is Bitcoin BSC een uitstekende investering op lange termijn.

Uiteraard is geen enkele crypto investering zonder risico, doe dus altijd je eigen onderzoek en investeer alleen met geld dat je kunt missen.

>>> Naar Bitcoin BSC <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
koers

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...