Kan Pepe Coin Nog Herstellen? Deze 3 Veelbelovende Crypto’s Kunnen de Meme Crypto Trend Nieuw Leven inblazen

Het is geen goede week voor Pepe Coin, zo is PEPE in de afgelopen 7 dagen met 13% gedaald en in de afgelopen 24 uur ondanks enkele dipjes gelijk gebleven.

De Securities and exchange commission (SEC) heeft het besluit over de Bitcoin ETF aanvraag van Grayscale uitgesteld. Hierdoor moet de crypto markt nog langer wachten totdat er weer nieuws komt hierover.

Als gevolg is de Bitcoin koers op donderdagavond gedaald en daarmee ook de rest van de crypto markt. Maar PEPE lijdt ook onder geruchten dat het een rug pull kan zijn. Deze geruchten kwamen op 25 augustus naar boven, met als gevolg dat veel investeerders PEPE begonnen te verkopen.

Deze zondag lijkt het er niet op dat de situatie voor Pepe Coin spoedig zal verbeteren, daarom kijken we vandaag naar deze veelbelovende crypto alternatieven. Met name van $WSM, $SONIK en $LPX verwachten het de komende maanden erg goed te gaan doen.

Nu Pepe Coin koers blijft dalen, kijken we of er nog licht is aan het eind van de tunnel, of dat PEPE zal blijven kelderen.

Pepe Coin koers verwachting na dip op zondagochtend

De zondag begon slecht voor de holders van PEPE. Rond een uur of 8 zakte de coin plots weg in een dip naar $0,000000768. De koers herstelde zich echter binnen een uur weer naar de koers waar het dit weekend ook op begon.

PEPE heeft te maken met twee grote negatieve factoren; de daling van de crypto markt en geruchten dat het een rug pull is. Hierdoor is het vertrouwen in Pepe Coin momenteel erg laag en zit het in een dalende lijn vast.

Hoewel Pepe Coin het in het begin van augustus erg goed deed, ging de koers in het midden van de maand alleen nog maar naar beneden.

Kan Pepe Coin Nog Herstellen? Deze 3 Veelbelovende Crypto's Kunnen de Meme Crypto Trend Nieuw Leven inblazen

De 200-daagse moving average is in heel de maand augustus haast alleen maar gedaald, maar naar de 25e daalde deze nog harder. Op dit moment is ook de 30 daagse moving average hard gedaald, die nog steeds ver onder het 200-daagse gemiddelde ligt.

Aan het eind van augustus, zat Pepe Coin vast onder een resistance rond de $0,0000009, die steeds verder aan het dalen is. Deze resistance beperkt de mogelijkheid voor PEPE om te herstellen.

Aan de dalende lijn waarin PEPE zich in bevindt te zien, lijkt het erop dat het beter is om te investeren in andere veelbelovende crypto’s. Laten we kijken naar de beste 3 alternatieven voor Pepe Coin om deze zondag te kopen.

Wall Street Memes ($WSM) verwacht de meme crypto trend gaande te houden na ondergang Pepe Coin

Terwijl PEPE verder daalt, blijft Wall Street Memes steeds meer $WSM tokens verkopen, zo heeft de nieuwe meme coin al meer dan $25 miljoen opgehaald.

Met een community van 1 miljoen investeerders en ‘degens’, verwacht $WSM de volgende koning van meme coins te worden. De verwachting onder analisten is dan ook hoog dat deze meme crypto gelanceerd zal worden op grote exchanges.

Voordat dit gebeurt, heb je nu nog de gelegenheid om $WSM via de website van Wall Street Memes te kopen voor een vaste listing prijs. Nadat de token gelist wordt op exchanges, verwacht deze prijs echter veel hoger te worden.

Kan Pepe Coin Nog Herstellen? Deze 3 Veelbelovende Crypto's Kunnen de Meme Crypto Trend Nieuw Leven inblazen

Wall Street Memes geeft erg veel om zijn community, dit is onder andere waarom deze zo groot is geworden. Dit kun je ook zien aan de tokenomics van de meme coin, zo gaat bijvoorbeeld 30% van de token supply naair airdrops en community rewards.

Je hebt nog een aantal weken de tijd om voor een lagere prijs te investeren in de Wall Street Memes presale. De community van WSM zal na deze tijd verder groeien, hierdoor kan de prijs van $WSM steeds hoger worden.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om $WSM te staken voor extra passief inkomen. Zo kun je, naast de mogelijke stijgende waarde van de tokens, ook nog eens extra tokens verdienen.

>>> Nu naar Wall Street Memes <<<

Kan Sonik Coin ($SONIK) naar de $100 miljoen market cap vliegen terwijl PEPE richting 0 daalt?

Een van de nieuwste meme coins is Sonik Coin, gebaseerd op Sonic The Hedgehog. Net als vele andere meme coins, verwacht het mee te liften op dit bekende personage. Zo heeft het ook als doel om de snelste meme coin te worden, in dit geval in een race naar een market cap van $100 miljoen.

Investeerders kunnen Sonik hierin helpen door hun gekochte $SONIK tokens te staken. Hiermee geven ze Sonik een extra speed boost en verdienen ze passief extra tokens. Door deze mogelijkheid is Sonik sterk gegroeid in populariteit, zo heeft het al meer dan $1 miljoen opgehaald.

Je kunt $SONIK kopen in de presale voor $0,000014 per stuk, maar hiervoor heb je nog maar zo’n 2 dagen de tijd. Nadat de presale voorbij is, zal de token kort daarna gelist worden op exchanges. Tegen die tijd verwacht $SONIK nog populairder te zijn vanwege zijn Stake-to-Earn feature.

Als Sonik Coin zijn doel van de $100 miljoen bereikt, zul je als vroege investeerder een stijging van bijna x50 meemaken. Om deze reden is Sonik dan ook een van de beste meme crypto’s om vandaag te kopen.

>>> Nu naar Sonik <<<

Launchpad XYZ ($LPX) helpt je met het vinden van de volgende crypto met potentie om x100 te gaan

Het kan erg lastig zijn om veelbelovende crypto projecten zelf op te sporen, maar met Launchpad zal dit makkelijker dan ooit tevoren worden. Het nieuwe crypto project is bezig met het ontwikkelen van een compleet Web3 portaal. Hier zul je toegang hebben tot de beste NFT’s, presales, crypto games en vele andere crypto assets.

Daarnaast zal Launchpad ook handige Web3 features hebben, zoals analytics, trainingen om nog meer uit crypto te halen, een eigen crypto wallet en nog veel meer. Hoewel dit voor het grootste deel gratis zal worden, kun je met de utility token, $LPX, nog meer uit het platform halen.

Met $LPX krijg je namelijk de mogelijkheid om te staken, korting op exchanges, vroege toegang tot presales, NFT mints en crypto games en nog meer. Deze token is nog in de presale te koop voor een vaste lage prijs van $0,0445 per stuk.

Kan Pepe Coin Nog Herstellen? Deze 3 Veelbelovende Crypto's Kunnen de Meme Crypto Trend Nieuw Leven inblazen

Het platform heeft met deze presale meer dan $1,53 miljoen opgehaald en verwacht binnenkort uit te verkopen. Tijdelijk krijg je ook nog eens een bonus van 19% extra tokens bij je aankoop.

Omdat Launchpad zowel nieuwe als ervaren crypto gebruikers kan helpen, verwacht $LPX binnenkort veel meer waard te worden. Hierdoor kun je als vroege investeerder veel profiteren door de aankomende groei van het platform.

>>> Nu naar Launchpad <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Technische Analyse

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...