Ledger in gesprek om extra $100 miljoen op te halen

Ledger in gesprek om extra $100 miljoen op te halen

Hardware wallet Ledger is in gesprek om een extra financiering van 100 miljoen dollar op te halen. Dat meldt persbureau Bloomberg vandaag.

De nieuwe kapitaalronde geeft het bedrijf uit Parijs een waardering van 1,5 miljard dollar. Daarmee is het een van de unicorns in de crypto industrie. Ledger werd populair eind 2017 toen de vraag naar hardware wallets enorm toenam en er zelfs even een tekort was. Vorig jaar heeft het bedrijf al 380 miljoen dollar opgehaald in een zogenaamde serie C ronde.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dat Ledger op zoek is naar vers geld in een bearmarkt, is op te vatten als licht positief nieuws. Op de markt zijn er namelijk veel bedrijven die juist moeten slinken. Ledger verwacht dat de vraag naar hardware wallets alleen maar gaat toenemen de komende jaren.

Een van de redenen is dat steeds meer particulieren hun bitcoin van beurzen opnemen. Daardoor zijn meer mensen gedwongen om zelf hun sleutels via een hardware wallet te bewaren. Ledger heeft naar eigen zeggen 4 miljoen klanten.

Lees meer over:
Ledger financiering

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties