LUNC koers daalt na 33% pump – wat gebeurt er met Terra Luna?

318 totale weergaven
Terra Luna Classic koers verwachting LUNC burn |

De Terra Luna Classic koers is in de afgelopen 7 dagen met meer dan 33% gestegen, maar ondervindt vandaag weer een flinke daling. In 24 uur tijd is de koers meer dan 6% van de waarde kwijtgeraakt waardoor het momenteel rond het niveau van $ 0,000077 beweegt. 

Terra Luna Classic zou in de komende periode verder verlies kunnen lijden, vanwege hoge liquidatie niveaus en de huidige trend van Bitcoin. Dit komt ook doordat veel traders hun winst op LUNC hebben proberen te realiseren in de afgelopen 7 dagen.

Terra Luna koers na de crypto crash

Het tradingvolume van LUNC is in de afgelopen dagen flink gestegen. In de grafiek hieronder zie je in het blauw het volume over de afgelopen 24 uur, waarbij er vooral gisteren een flinke spike geregistreerd werd.

Dit vond plaats na een stevige koersstijging wat er inderdaad op duidt dat veel traders hun winsten hebben ingelost. Met een koers van $ 0,000087 stond de Terra Luna Classic koers weer net zo hoog als eind juli, waarmee het dus uitstekend is teruggekomen van de crypto crash die de gehele markt trof, meer dan een week geleden.

lunc volume

Dat terwijl er ondertussen ook problemen rondom de Terra blockchain zijn geweest. Zo werd de blockchain aangevallen door hackers, waarbij er in totaal $ 4 miljoen aan LUNC onrechtmatig werd onttrokken van de blockchain.

Hierdoor werd tijdelijk de productie van nieuwe blocks gestopt, met als gevolg dat transacties minder goed mogelijk waren. Ook dit kan een reden zijn dat juist nu traders graag hun LUNC verkopen, om zo minder kwetsbaar te zijn voor dit soort problemen.

Wat gebeurt er met Terra Luna?

Terra Luna Classic ontstond nadat het helemaal misging rondom Terra Luna. Bij de crash van de Terra USD stablecoin verdween zo’n $ 45 miljard aan waarde, en werd door de originele oprichters een nieuwe blockchain ingericht voor Terra Luna.

De meeste traders waren juist helemaal klaar met de ontwikkelaars door alles wat fout is gegaan met het LUNA-project. Terra Luna Classic werd vervolgens opgericht door de community die wel in de ideeën van LUNA geloofden, maar niet meer in de ontwikkelaars.

terra luna classic <a href=
market cap" width="750" height="446" /> De Terra Luna Classic market cap in de afgelopen jaren

Terra Luna Classic heeft momenteel een marktwaarde van meer dan $ 400 miljoen, terwijl het Terra Luna 2.0 project op een marktwaarde van $ 270 miljoen staat. Beide projecten zijn een schim van wat de cryptomunt ooit te bieden had, maar het classic project presteert duidelijk beter.

Beide cryptomunten hebben echter weinig vernieuwingen meer te bieden in de crypto markt en vooral Terra Luna Classic is alleen nog geschikt om op te speculeren. Zoals de afgelopen dagen bewezen hebben, valt er voor traders nog wel genoeg winst te maken met een goede timing.

Alternatieve investeringen voor LUNC

Zie jij het niet zitten in Terra Luna Classic vanwege de issues met de blockchain in de afgelopen week? Of wil je om een andere reden je portfolio uitbreiden? Dan heb je de keuze uit duizenden altcoins, wat het zeker voor beginnende traders een lastige keuze maakt.

Hieronder hebben we twee projecten uitgelegd die in de afgelopen periode veel investeringen binnenhalen van traders die hun geld overzetten naar presales. Met een presale investeer je in een project voordat het op de markt gelanceerd wordt, waardoor je maximaal kan profiteren als de coin aanslaat bij het grote publiek.

Pepe Unchained

Met Pepe Unchained is er een nieuwe meme coin op de markt die gebruikmaakt van de bekende Pepe meme. Pepe Coin wist al grote successen te boeken, maar deze nieuwe meme coin zorgt ervoor dat de meme op een eigen blockchain komt te staan, om nog verder door te kunnen breken bij crypto traders.

Deze eigen blockchain zorgt ervoor dat transacties tot 100x sneller verwerkt worden, er meer transacties tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden en dat de kosten per transactie veel lager liggen. Daarnaast is er een apart ‘logboek’ waarin je alle transacties van de coin terug kan vinden.

De presale is al een groot succes, met een opbrengst van meer dan $ 8 miljoen. Je kunt zelf investeren in de $PEPU tokens via de website van het project waar je momenteel $ 0,0090178 per token betaalt, morgen wordt deze prijs verder verhoogd en deze verhogingen blijven plaatsvinden tot het eind van de presale.

 

 

Base Dawgz

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die origineel gelanceerd is op de Base blockchain. Deze chain heeft dit jaar enkele grote projecten naar voren gebracht, waardoor ook veel traders wat verwachten van de $DAWGZ token.

Naast de blockchain van Base is de token ook verkrijgbaar op Ethereum, Solana, Binance en Avalanche. Je beslist zelf bij je presale aankoop via welke blockchain je de token graag wilt kopen.

Vervolgens zit je niet vast aan deze blockchain, want zodra de token gelanceerd wordt bij exchanges, komt er ook een bridge waarmee je de tokens gemakkelijk over kan zetten naar een andere chain. Vervolgens kun je ze van daaruit weer verder verhandelen, bijvoorbeeld tegen andere tokens op die specifieke blockchain.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...