Max Verstappen promoot bitcoin in reclamecampagne

Max Verstappen promoot bitcoin in reclamecampagne

Max Verstappen promoot bitcoin in samenwerking met Cash App en Red Bull. De populaire Nederlandse F1-coureur is te zien in een reclamefilmpje.

Het gaat hier uiteraard om een betaalde campagne vanuit de Amerikaanse Cash App. Het bericht is helder: het is makkelijk om bitcoin te kopen via de app en het gaat razendsnel.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dit is geen reclamecampagne gericht op Nederlanders, want Cash App is alleen beschikbaar voor Amerikanen. Bekijk het filmpje hieronder:

De Cash App komt uit de koker van het bedrijf Square. Daar staat Jack Dorsey aan het roer, naast directeur van Twitter en Square is Dorsey ook een fervent bitcoiner.

En dat is niet alleen omdat hij bitcoin zo interessant vindt, hij ziet ook voordelen voor zijn bedrijven. De Cash App verkocht voor $2,7 miljard aan bitcoin in het tweede kartaal van 2021. Ook Twitter is gestart met de implementatie van bitcoin op hun platform.

Lees meer over:
Bitcoin Square cash app

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan