Max Verstappen promoot bitcoin in reclamecampagne

Max Verstappen promoot bitcoin in samenwerking met Cash App en Red Bull. De populaire Nederlandse F1-coureur is te zien in een reclamefilmpje.

Het gaat hier uiteraard om een betaalde campagne vanuit de Amerikaanse Cash App. Het bericht is helder: het is makkelijk om bitcoin te kopen via de app en het gaat razendsnel.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dit is geen reclamecampagne gericht op Nederlanders, want Cash App is alleen beschikbaar voor Amerikanen. Bekijk het filmpje hieronder:

De Cash App komt uit de koker van het bedrijf Square. Daar staat Jack Dorsey aan het roer, naast directeur van Twitter en Square is Dorsey ook een fervent bitcoiner.

En dat is niet alleen omdat hij bitcoin zo interessant vindt, hij ziet ook voordelen voor zijn bedrijven. De Cash App verkocht voor $2,7 miljard aan bitcoin in het tweede kartaal van 2021. Ook Twitter is gestart met de implementatie van bitcoin op hun platform.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...