MetaMask onthult Delegation Toolkit op EthCC om Web3-adoptie te stimuleren

1289 totale weergaven

Vandaag onthulde Consensys op de EthCC de MetaMask Delegation Toolkit, een baanbrekende suite van ontwikkelaarstools ontworpen om Web3 onboarding en gebruikerservaring te verbeteren in verschillende EVM-compatibele ketens.

Consensys onthult MetaMask Delegation Toolkit op EthCC

Vandaag lanceerde Consensys op de EthCC de MetaMask Delegation Toolkit, een belangrijke stap voorwaarts in de adoptie van Web3 en blockchain. Deze innovatieve toolkit stelt ontwikkelaars in staat om nieuwe gebruikerservaringen te bouwen en biedt robuuste, aanpasbare veiligheidsmaatregelen.

De MetaMask Delegation Toolkit ondersteunt elke Ethereum Virtual Machine (EVM) keten met een User Operation Bundler, waaronder Arbitrum, Avalanche, Base, Linea, Optimism en Polygon.

Complexiteit in cryptografie aanpakken

De toolkit pakt de complexiteit en verwarring aan waarmee veel gebruikers te maken hebben bij het navigeren door het crypto-ecosysteem. Volgens wereldwijde onderzoeksgegevens vinden veel mensen het crypto-ecosysteem “te complex” of “weten ze niet waar ze moeten beginnen”.

Door het stroomlijnen van interacties en het verminderen van herhalende handelingen wil de toolkit Web3 toegankelijker en gebruiksvriendelijker maken.

Gestroomlijnde gebruikerservaring

De MetaMask Delegation Toolkit biedt een gestroomlijnde gebruikerservaring door verwarrende en repetitieve gebruikersacties naar de achtergrond te verplaatsen.

Hierdoor kunnen gebruikers naadloos communiceren met Web3, met minder pop-ups en klikken. Met de toolkit kunnen gebruikers direct aan de slag, waardoor traditionele wallets, extensies of seed phrases niet meer nodig zijn.

Ontwikkelaars helpen

Ontwikkelaars kunnen de toolkit gebruiken om rijke, innovatieve Web3-ervaringen te creëren. De MetaMask Delegation Toolkit ondersteunt decentralized applicationse (dapps) en protocollen, waardoor functies zoals gasloze transacties en uitgestelde of opnieuw toegewezen gaskosten mogelijk worden. Deze flexibiliteit stelt ontwikkelaars in staat om meer gebruiksvriendelijke en dynamische dapps te bouwen.

Inzet voor decentralisatie

Consensys blijft prioriteit geven aan gedecentraliseerde oplossingen met de MetaMask Delegation Toolkit. “De MetaMask Delegation Toolkit maakt een naadloze onboarding van gebruikers in een nieuwe generatie dynamische en wendbare ervaringen mogelijk,” zegt Dan Finlay, medeoprichter van MetaMask. De toolkit is open-source, modulair en achterwaarts compatibel, wat wereldwijde samenwerking en innovatie aanmoedigt.

Onboarding voor ontwikkelaars

Vanaf EthCC zal MetaMask beginnen met het onboarden van ontwikkelaars om te bouwen met de toolkit. Ontwikkelaars worden uitgenodigd om de kracht van delegaties te verkennen en innovatieve, gebruiksvriendelijke ervaringen te creëren met de aanvullende tools van MetaMask Developer.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd