Miss El Salvador verschijnt met bitcoin kostuum tijdens verkiezing

De grootste internationale missverkiezing had deze keer een debutant: bitcoin. Alejandra Guajardo uit El Salvador droeg een opvallend kostuum met een rol voor de nationale munt van haar land.

Het model was te zien in een opvallende outfit. Daarin was zij geen uitzondering. Wel in het verhaal dat het moet vertellen. De outfit van Guajardo moet de identiteit van El Salvador uitstralen. En daar hoort bitcoin tegenwoordig bij. Naast koffie en de Salvadoraanse colon kreeg BTC dus een prominente rol. Het Centraal-Amerikaanse land zet volop in op de digitale munt.

Het is naast een economische stap (en gok) ook een duidelijke manier om El Salvador op de kaart te zetten. President Nayib Bukele laat het niet na om waar hij kan iets met bitcoin te doen. Het land rapporteert meer toerisme, meer investeringen en dus in het algemeen meer interesse dan voorheen.

Lees meer over:
El Salvador

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties