Update: Betaalprovider Mollie stopt met accepteren van bitcoin (BTC)

Betaaldienst Mollie stopt vanaf 1 mei met het ondersteunen van bitcoin. Dat blijkt onder andere uit tweets van Didi Taihuttu. De man van ‘The Bitcoin Family’ laat op Twitter weten dat hij geen optie meer ziet voor bitcoin op het dashboard van Mollie. Mollie biedt ondernemers een makkelijke manier om verschillende betaalmethodes te accepteren.

Update: Mollie heeft inmiddels bevestigd dat ze gaan stoppen met het faciliteren van betalingen met bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Mollie via Twitter.

Update: Betaalprovider Mollie stopt met accepteren van bitcoin (BTC)

Geen BTC via Mollie

Ook op is het nieuws terechtgekomen. Onderstaand bericht zou vanuit Mollie verstuurd zijn. Gebruikers die de officiële API of integratie gebruiken hoeven zelf niks te veranderen. Als je zelf aan het sleutelen bent geweest moet je voor 1 mei zelf even kijken of alles nog klopt.

Update: Betaalprovider Mollie stopt met accepteren van bitcoin (BTC)

Overigens krijg je bij deze serviceprovider al geen directe bitcoin op een adres gestort. Het bedrijf zorgt er voor dat jouw klanten met bitcoin kunnen betalen, terwijl jij zelf gewoon euro’s ontvangt. En dat blijven ze doen tot 1 mei, daarna is het (voorlopig?) voorbij.

Thuisbezorgd

Op verschillende social media gaat er nu een oproep rond om vanavond massaal gebruik te maken van de bitcoin betaalopties bij Thuisbezorgd. Een leuke actie en het is simpel om er aan mee te doen. Wees vanavond lekker lui en betaal een pizza met bitcoin.

Matthijs Harmsen van CoinSpot: ”Thuisbezorgd maakt gebruik van BitPay en accepteert daardoor bitcoin en bitcoin cash. De actie is bedoeld om partijen te steunen die juist wel bitcoin blijven accepteren.”

Meer crypto nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...