NFC-wereldkampioen Francis Ngannou accepteert prijzengeld in bitcoin

De bekende vechtsporter Francis Ngannou ontvangt de beloning van zijn UFC-wedstrijd in bitcoin. Dat maakt de Kameroens-Frans MMA-vechter.

Zaterdagavond wist hij succesvol de zwaargewichttitel in de Ultimate Fighting Championship (UFC) te verdedigen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De 35-jarige vechter, ook sparringpartner van Glory-kampioen Rico Verhoeven, maakt het nieuws bekend op Twitter.

De Amerikaanse betaalverwerker Cash App wisselt het prijzengeld om in bitcoin. Deze weten slim in te spelen op de hype omtrent dit nieuw type geld en binden steeds meer sportsterren aan hun platform.

Vooralsnog is de dienst van de Cash app, een mobiele app om bitcoin te kopen en te bewaren, alleen toegankelijk voor inwoners van de VS en het Verenigd Koninkrijk.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwscash app

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...