Aaron Rodgers geeft $1 miljoen aan bitcoin weg in samenwerking met Cash App

Aaron Rodgers geeft in samenwerking met Cash App $1 miljoen weg. Rodgers is de quarterback van de NFL-club Green Bay Packers en krijgt ook een deel van zijn salaris in bitcoin.

De reclamecampagne voor de Cash App werd opgezet via Twitter en Instagram en duurt tot 8 november. Volgers van de topsporter kunnen via hun gebruikersnaam een klein deel van de prijzenpot in bitcoin ontvangen via de Cash App.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De app van Square is niet beschikbaar in Nederland, ze richten zich volledig op de Amerikaanse markt. Square had recentelijk ook een reclamespotje met Max Verstappen. De Cash App zet duidelijk in op bekende personen in hun marketing. Ook hoor en zie je bijvoorbeeld veel bij bitcoin podcasts.

Rodgers gelooft naar eigen zeggen echt in bitcoin en zet daarom een 'groot deel' van zijn salaris om in bitcoin. De uitspraken moet je wel met een korreltje zout nemen, de beste man krijgt immers betaald om aan deze marketingcampagne mee te doen.

Rodgers is niet de eerste sporter in de NFL die zijn salaris in bitcoin ontvangt. Onder andere superster Tom Brady ontvangt een deel van zijn salaris in BTC.

De campagne lijkt te werken, op het moment van schrijven is er al meer dan 100.000 keer gereageerd op de tweet van Rodgers.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...