Nieuwe crypto AI behaalt crypto presale mijlpaal van $6 mln – meest veelbelovende crypto meme trend?

7227 totale weergaven
wienerai

AI-meme coin WienerAI (WAI) wint de aandacht van de crypto community met zijn succesvolle presale die al meer dan $ 6 miljoen op wist te halen.

Met WienerAI is er een nieuwe AI-crypto op de markt verschenen die als doel heeft om traders te helpen bij hun investeringsbeslissingen. Door middel van een AI-trading bot probeert het zijn gebruikers een voordeel te geven op de rest van de markt.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Het project bevindt zich op dit moment in zijn presale fase waarin de native WAI-token wordt aangeboden tegen de zeer lage prijs van $ 0,00072. Deze prijs neemt in elke fase van de presale verder toe wat betekent dat investeerders nu nog maar 1 dag te gaan hebben voordat de prijs stijgt naar $ 0,000721.

De succesvolle presale van WienerAI is nogmaals een bevestiging dat dit project de strijd aan gaat met andere AI-meme coins zoals CorgiAI ($ CORGI), Turbo ($ TURBO) en Grok ($ GROK) zodra het gelist wordt op exchanges.

Op de roadmap van WienerAI staan een aantal grote CEX-listings die het succes van de WAI-token alleen maar kunnen vergroten. Investeerders willen deze kans om WAI-tokens te kopen tegen een lage prijs voordat ze gelist worden op grote CEX’s dus niet missen.

WienerAI profiteert van opkomende AI-industrie

Met de opkomst van projecten zoals ChatGPT is de term AI niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven.

AI is tegenwoordig in bijna elke industrie terug te vinden en deze technologie gaat binnen de aankomende tien jaar naar verwachting $ 1,3 biljoen waard zijn.

De stijging van AI-technologie heeft ook geleid tot een toename in de vraag naar chips, wat de grootste chipmaker van de wereld, NVIDIA, onlangs het grootste bedrijf op de aandelenmarkt heeft gemaakt.

De opkomst van AI-technologie heeft ook een hele nieuwe markt in de crypto industrie op gang gebracht, de crypto AI markt.

Volgens de fondsenmanager VanEck vormt de blockchain het ideale fundament voor AI. AI vraagt namelijk om kenmerken zoals transparantheid, duidelijk gedefinieerd eigendom en onveranderlijkheid. De crypto markt bevat al deze kenmerken.

Om die reden wordt er geschreven over een perfecte relatie tussen publieke blockchains en AI, iets wat kan leiden tot de verdere uitbreiding van zowel AI-technologie als AI-crypto’s.

Deze uitbreiding is nu al terug te zien in de crypto markt. De AI-crypto markt heeft op dit moment namelijk al een marketcap van meer dan $ 30 miljard, en deze crypto’s wisten zelfs tijdens de huidige moeilijke fase van de crypto markt met meer dan 7% te stijgen.

Binnen deze snel stijgende markt komt er met WienerAI nu een nieuwe token naar voren die trading simplificeert voor traders middels AI-technologie.

WienerAI maakt trading in de crypto markt realistisch voor iedereen

Tegenwoordig zijn de aandelen en crypto markten zo complex dat het vrijwel onmogelijk is om te traden zonder AI. 70% van al het traden maakt gebruik van AI-technologie.

De werelden van aandelen en crypto werelden raken ook steeds meer afhankelijk van complexe algoritmes die bepaalde trading strategieën uitvoeren.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Dit soort technologieën zijn echter niet toegankelijk voor de beginnende traders, of voor ervaren traders die niet goed zijn met technologie. Dit is dan ook precies waarvoor WienerAI ontwikkeld is.

WienerAI maakt het mogelijk voor gebruikers om gemakkelijk advies in te winnen met behulp van AI-technologie. De AI-trading bot van WienerAI biedt gebruikers unieke voorspellende technologie die inzichten kan geven over de beste trading mogelijkheden binnen de markt.

Met behulp van een overzichtelijke interface moet het navigeren door het platform van WienerAI zelfs voor de minst technisch vaardige trader gemakkelijk zijn.

Hieronder is een klein voorproefje van de interface te vinden.

wai

Gebruikers zullen met WienerAI in staat zijn om direct antwoord te krijgen op de complexte vragen. Vervolgens zullen ze het gewonnen advies ook meteen toe kunnen passen door tokens te kopen of te verkopen.

De trading bot adviseert zelfs welke exchange de beste optie vormt voor een bepaalde aankoop.

WienerAI combineert viraliteit en utility

Naast zijn AI-trading bot utility maakt WienerAI ook gebruik van een hilarische mascotte om aan populariteit te winnen.

Door humor te combineren met utility lijkt het een nieuwe generatie van meme coins te starten waar het niet alleen meer gaat over grappen.

De combinatie tussen utility en viraliteit vormt een recept voor succes, dat ervoor heeft gezorgd dat de ‘sausage army’ van WienerAI ook hard aan het groeien is.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1799847104980177320%7Ctwgr%5E640c4608ba9d77e531531c9b1a4e588ce88b7668%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FWienerDogAI%2Fstatus%2F1799847104980177320

TURBO is een voorbeeld van hoeveel potentieel er is voor AI-meme coins. Dit project wist sinds zijn lancering namelijk met meer dan 17.000% te stijgen. Dat betekent dat een investering van $ 100 tijdens listing je op dit moment meer dan $ 17.000 heeft opgeleverd.

Het potentieel voor WienerAI lijkt gelijkwaardig, of misschien zelfs nog groter vanwege zijn AI-trading bot.

Het project wordt niet voor niets door meerdere crypto experts als veelbelovend beschreven. Elroy Ryon noemde het bijvoorbeeld al een AI-crypto met x100 potentieel.

Stel je WAI-tokens veilig tegen de lage presale prijs

Tijdens de presale van de WAI-token zijn er in totaal 13,8 miljard tokens beschikbaar, dit is 20% van de totale token voorraad van 69 miljard tokens.

Daarnaast is er ook nog eens 20% gereserveerd voor staking beloningen, waardoor gebruikers kunnen rekenen op een APY die oploopt tot wel 189%.

Geïnteresseerde investeerders zijn in staat om eenvoudig WAI-tokens te kopen door naar de officiële WienerAI website te gaan.

Hier kunnen ze hun wallet verbinden en vervolgens WAI-tokens kopen middels ETH, BNB, USDT en creditcard. Investeerders moeten er rekening mee houden dat ze genoeg crypto in hun wallet bewaren voor het betalen van de transactiekosten en gas tarieven.

Blijf op de hoogte van WienerAI door het project te volgen op zijn X of Telegram kanalen.

WienerAI simplificeert trading voor elke investeerder en dit is jouw kans om tegen hoge kortingen deel te nemen aan dit veelbelovende project.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
AI cryptoWAIWienerAI

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd