Nieuwe crypto AI WAI crypto presale tikt $7 mln mijlpaal aan – is dit de meest veelbelovende crypto meme hype?

110736 totale weergaven
WienerAI meme coin

Donderdag 4 juli 2024 – WienerAI ($WAI) heeft in totaal 7 miljoen opgehaald in de presale fase, de investeerders zien de waarde van deze veelbelovende AI meme coin.

De combinatie van meme coins en AI-technologie heeft ervoor gezorgd dat in de markt de nodige ogen op het project gericht zijn en zelfde titel “ChatGPT van de crypto markt” al gebezigd wordt.

Nu WienerAI zich klaarmaakt om zijn AI-gestuurde trading bot te lanceren, is het duidelijk dat ze voorop lopen, terwijl een meme coin als Floki ($FLOKI) achterblijft.

De token presale stelt de prijs van de ERC-20 token $WAI op het huidige tarief van $0,000724, met een stijgende prijs bij de volgende fases, waarbij er eens in de zoveel dagen een nieuwe fase aanbreekt.

WienerAI heeft zijn zinnen gezet op wereldwijde exchange listings, en met de hype die al tijdens de voorverkoop is gegenereerd, is het niet onmogelijk dat het naar de top van de AI meme coin ranglijsten zal stijgen.

Hoe staat WienerAI ten opzichte van Floki

WienerAI staat op het punt zijn game-changing bot in de crypto wereld te lanceren, wat traden voor alle investeerders makkelijker maakt.

In juni heeft het iedereen een sneek peak gegeven van de interface. Alleen rond hetzelfde moment, kwam Floki ($FLOKI) ook op het nieuws met zijn eigen aankondiging voor een crypto bot.

Floki’s versie bevat een handmatige kopen en verkopen optie, een portfolio tracker, een veilige wallet beveiliging – allemaal toegankelijk via Telegram.

Alleen als je het vergelijkt met de technologie achter wat WienerAI biedt, dan lijkt Floki te worden overtroffen.

WienerAI pronkt met AI voorspellende technologie die het platform in staat stelt optimale transacties op de markt te identificeren en zelfs de beste gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX) aan te bevelen om deze setups te traden.

Daarnaast biedt WienerAI uitgebreide marktanalyse voor zijn selecties, waardoor traders niet alleen transacties kunnen uitvoeren, maar er ook van kunnen leren.

Gebruikers kunnen eenvoudig hun vragen over trading invoeren in de chatinterface van WienerAI, ala ChatGPT, ook zal het snel de markt afzoeken naar de beste tradingmogelijkheden.

Daarnaast is WienerAI’s trading bot oneindig te upgraden en bevat het modulaire technologische mogelijkheden, waardoor hij flexibel en aanpasbaar is, vooral omdat marktomstandigheden altijd veranderen.

Nieuwste AI technologie verwerkt in een meme coin

Twee van de drie belangrijkste trends die de cryptomarkt in de eerste helft van 2024 hebben gevormd, zijn kunstmatige intelligentie en meme coins.

De groeiende liefde in de crypto markt voor projecten met een Ai twist was ongekend met een indrukwekkende 71,6 gemiddelde groei van de top 10 AI-themed coins op basis van marktkapitalisatie.

Maar het meest opvallende segment is ongetwijfeld datgene dat Dogecoin ($DOGE) bekendmaakte als speelse reactie op Bitcoin en de bredere cryptowereld – namelijk, het meme coins segment.

Gedurende dezelfde periode zagen de zes leidende tokens, gevolgd door VanEck’s MarketVector™ Meme Coin Index, een indrukwekkende stijging van 111,28%, terwijl de volledige top 10 meme coins een verbazingwekkende gemiddelde winst van 1.834,22% beleefden.

wienerai presale

Voor degene die er niet bekend mee zijn, de crypto markt floreert op projecten die gedreven worden door sociale trends, nieuwe toepassingen en technische innovaties.

Slechts een paar jaar geleden werd de crypto markt sterk beïnvloed door Elon Musk en Dogecoin, DeFi (gedecentraliseerde financiën), play-to-earn (P2E) en move-to-earn games, metaverses en vooruitgangen in AI zoals ChatGTP.

Deze eerdere focuspunten hebben de koers van de industrie bepaald, en in 2024 vertrouwt de markt erop dat AI en meme coins het momentum kunnen heroveren dat aan het begin van het jaar richting de zomer te zien was.

Met een AI crypto bot die de schijnwerpers richt op een meme coin met een schattige teckel als mascotte, is WienerAI een opvallende munt die dit jaar perfect samenvat in een mix van humor en innovatie.

Nu de markt zich klaar maakt voor weer een bullish push, aangezwengeld door de recente groei in meme coins, is WienerAI zeker een nieuwe crypto die investeerders in de gaten moeten houden, vooral omdat de trading bot zijn lancering nadert.

WienerAI’s community: Een worsten leger dat alleen maar groter wordt

Natuurlijk is het succes van een meme coin niet alleen om de technologie – een groot gedeelte gaat over het voeden van de speelse humor en viral aantrekkingskracht dat ze belichamen.

WienerAI, met zijn aantrekkelijke honden thema, raakt de markt perfect en voegt zich bij de nieuwe groep meme coins die ReadWrite aanbeveelt om nauwlettend in de gaten te houden.

Alsnog draait het grootste gedeelte van het succes van een meme coin af van zijn community – of in het geval van WienerAI, een worsten leger.

WienerAI’s worsten leger is al gegroeid tot meer dan 14.500 volgers op X en meer dan 12.000 op Telegram. WienerAI’s community zal ook van gulle bonussen genieten, met 20% van de totale token voorraad, van 69 miljard tokens, gereserveerd zijn voor community rewards.

In aanvulling hierop, onderdeel zijn van het worsten leger is een reward op zichzelf, aangezien de $WAI tokens staken erg lucratief is met een 164% APY, waarmee je als community lid een gigantische winst kunt behalen, waar WienerAI nog een 20% voor alloceert. Waarmee ze op een 13,8 miljard $WAI tokens uitkomen.

Deze facturen zorgen ervoor dat de $WAI token mogelijk zeer winstgevend kan zijn voor investeerders, vooral nu het optimisme rond meme coins en AI-verhalen weer opspelen in de tweede helft van het jaar.

Het potentieel voor $WAI om signifincate winst te maken is waarom 99Bitcoins op YouTube $WAI ziet als een van de meme coins met 100x potentieel.

De presale voor $WAI is nog open, om mee te doen hoeven investeerders alleen maar hun crypto wallet te koppelen op de website van WienerAI en tokens te kopen door ETH, USDT of BNB te gebruiken. Bank kaarten worden ook geaccepteerd.

Voor de geruststelling van de investeerders heeft WienerAI een volledige audit ondergaan van Solid Proof, wat de veiligheid van het smart contract garandeert.

Neem deel in het worsten leger op X en Telegram om up-to-date te blijven met de laatste updates en ontwikkelingen van het project.

WienerAI simplificeert de complexe wereld van traden in cryptocurrency voor iedereen. Koop $WAI nu en blijf op de hoogte van de lancering van de WienerAI trading bot om winstgevende kansen te ontdekken.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...