Nieuwe crypto meme Flockers bereikt $750k opbrengst in crypto presale – beste Uptober investering?

451 totale weergaven
Flockers Flocktopia Flock |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Flockerz ($FLOCK) is een nieuwe community token die steeds meer aandacht krijgt van investeerders en nu al meer dan $ 750.000 heeft opgehaald. $FLOCK is een van de eerste governance tokens die een grote impact maakt in de crypto meme sector, met een stijging van 30% in opgehaald kapitaal in de afgelopen vijf dagen.

Flockerz lijkt sterk te profiteren van Uptober, omdat het project de maand begon met een opgehaald bedrag van $ 430.000 en nu eindelijk momentum heeft opgebouwd en binnenkort zou kunnen exploderen in waarde.

Het volgende doel voor de crypto presale is het ophalen van $ 800.000 en gezien het project deze ochtend de $ 760.000 al heeft aangetikt, zal het niet lang duren voordat de prijs van $FLOCK gaat stijgen van $ 0,005793 naar $ 0,005816.

Maar waarom krijgt Flockerz opeens zoveel aandacht?

Bij Flockerz bepaalt de community wat er gaat gebeuren

Waarschijnlijk ben je al bekend met het concept van een Decentralized Autonomous Organization (DAO), dat is een gedecentraliseerd besturingsysteem van een project, waarbij de community kan bepalen hoe de toekomst van het project eruit zal zien. Deelnemers kunnen dan hun stem uitbrengen over voorstellen.

Dit concept heeft Flockerz nog verder uitgebreid met zijn eigen DAO, Flocktopia, waarbij elke token holder automatisch recht heeft om te stemmen. Als kers op de taart, verdien je dan ook nog extra tokens, elke keer dat je je stem uitbrengt.

Ook combineert Flockerz dit hele concept met een aantrekkelijke stripboek stijl en een platform waar investeerders hun interesses en humor kunnen delen om sterke connecties op te bouwen.

Decentralisatie is volgens Flockerz iets wat de meme coin sector op het moment hard nodig heeft. Als we bijvoorbeeld kijken naar de toestand op meme coin launchpads zoals Pump.fun, zien we dat enkele investeerders profiteren, terwijl het grootste deel van investeerders gebruikt wordt als exit liquidity.

actieve adressen pump.fun
Actieve adressen pump.fun – Bron: DappRadar

Het unieke aantal wallet adressen heeft in oktober een piek van zo’n 61.000 bereikt, waarvan de gemiddelde investeerder groot verlies draaide, terwijl een paar enkelingen er met het grootste deel van de winst vandoor zijn gegaan.

En hoewel platforms zoals Pump.fun iedereen gelijke kansen geeft, kunnen grotere investeerders er snel voor kiezen om hun lading te dumpen, bijvoorbeeld omdat ze geen vertrouwen meer hebben dat de meme coin verder gaat stijgen. Hierdoor kan het hele project mogelijk instorten en worden kleine investeerders in het stof achtergelaten.

Flockerz brengt verandering in de meme coin sector en wil iedereen een gelijke kans geven. Zo maakt het niet uit of je een kleine of grote investeerder bent: je kunt als Flock holder altijd je stem uitbrengen en extra geld verdienen.

Net zoals inwoners van de VS stemmen op wie de volgende president zou moeten worden, kun je bij Flockerz stemmen wat er met het project zal gebeuren. Maar dankzij het Vote-to-Earn mechanisme, zorgt Flockerz er ook voor dat token holders actief blijven stemmen, omdat ze hiervoor beloond worden.

Dit is wat $FLOCK een unieke community token maakt, die een groot voorbeeld kan worden voor andere projecten, waardoor de token potentie heeft om veel waard te worden.

[community_engagement]

 

Bitcoin koers consolideert boven $ 67.000 nadat de crypto markt pumpt

Flockerz kan daarnaast ook profiteren van positieve ontwikkelingen op de crypto markt. Hoe hoger Bitcoin kan gaan, hoe emer vertrouwen er is in de markt, hoe meer investeerders bereid zijn om weer te investeren in meme coins zoals $FLOCK.

De Bitcoin koers is in de afgelopen zeven dagen met 10,5% gestegen van $ 60,840 naar $ 67.200 op het moment van schrijven. Hoewel de cryptomunt een lichte pullback heeft ervaren vanuit zijn piek boven $ 68.000 op woensdag, lijkt BTC vandaag nog steeds te consolideren boven $ 67.000 en zou het zich klaar kunnen maken voor een volgende rit omhoog.

Een mogelijke reden dat Bitcoin stijgt deze week is het feit dat Donald Trump steeds meer ondersteuning krijgt en verwachtingen groeien dat hij de verkiezingen gaat winnen. Uit gegevens van Polymarket blijkt dat bijna 60% verwacht dat Trump de verkiezingen zal winnen op 5 november, terwijl de overige 40% denkt dat Vice President Kamala Harris de verkiezingen gaat winnen.

Ook blijkt dat de huidige koersactiviteit van Bitcoin vergelijkbaar is met die van 2016 en 2020, vlak voor het begin van een bull run. Dit is een teken dat Bitcoin op het punt kan staat om verder de lucht in te schieten voor een nieuwe all-time high, waarschijnlijk boven $ 80.000.

Dit wordt verder versterkt door een recordhoogte van Bitcoin ETF inflows van $ 555 miljoen op maandag 14 oktober, het hoogste niveau in meerdere maanden. Mogelijk bereiden ook institutionele investeerders zich voor op een nieuwe bull run.

Andere stemmers op Polymarket denken dat Bitcoin voor het eind van oktober door $ 70.000 zal breken, met 68% van de stemmers die verwachten dat dit zal gebeuren. Dit toont duidelijk aan dat investeerders erg optimistisch zijn over Uptober en wat de komende maanden de crypto markt mogelijk kunnen brengen.

De stijging van Bitcoin had deze week ook een positieve invloed op altcoins en meme coins, waaronder meme coins een market cap van $ 55,37 miljard hebben bereikt. Dit voorspelt ook veel goeds voor Flockerz, die de komende tijd mee kan liften met de stijgende trend in de crypto markt.

En net als Bitcoin, staat decentralisatie centraal bij het project en vandaag is je kans om je nog vroeg aan te sluiten bij het project dat de hele meme coin sector zou kunnen beïnvloeden.

 

Groei mee met Flockerz en verdien een APY tot wel 2289% 

Door $FLOCK te kopen, word je zelf een Flocker, die bijdraagt aan een beweging die decentralisatie weer terugbrengt in de sector van crypto memes. Flockerz geeft zijn community de macht om te beslissen wat er gebeurt met het project en beloont ze voor het actief deelnemen aan de community.

Daarnaast kan Flockerz dus een goot voorbeeld worden voor andere projecten, als eerste meme coin die zijn community beloont voor governance. Sterker nog, het project heeft al aandacht getrokken van grote influencers, zoals Clinix Crypto met ruim 71.500 abonnees.

https://youtu.be/kk9XcdLksEk?si=NnytLHLGLXse43Ir

 

Je kunt $FLOCK kopen door te navigeren naar de officiële website en ETH, BNB of USDT in te wisselen voor $FLOCK tokens. Je kunt de token ook direct kopen door gebruik te maken van je creditcard.

Als je kiest om je $FLOCK tokens direct te staken, verdien je op dit moment nog een APY van 2298%, dit staat gelijk een maandelijkse beloning van bijna 200% extra tokens.

Om nieuwe Flockers gerust te stellen, heeft Flockerz zijn smart contract laten controleren en goedkeuren door zowel Coinsult als Solid Proof. Uit deze audits blijkt dat er geen belangrijke fouten zijn gevonden in de code van $FLOCK.

Je kunt je vroegtijdig aansluiten bij de community via Telegram en X, waar je ook op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
$flockFlockerz

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...