Nieuwe crypto presale bereikt $8,3 mln mijlpaal – Pepe Unchained kopen vóór lancering?

344 totale weergaven
pepe unchained haalt 8,3 miljoen op

Een nieuwe crypto, Pepe Unchained ($PEPU), weet in haar presale een belangrijke mijlpaal te halen. Door nog voor de exchange listing meer dan $ 8,3 miljoen op te komt de aandacht behoorlijk op het project te staan. Het lijkt erop dat het halen van $ 8 miljoen afgelopen zaterdag als een belangrijk vliegwiel dient. Investeerders vragen zich af of dit het juiste moment is om in te stappen – is Pepe Unchained een crypto project voor de toekomst?

Waarom gaat de crypto presale van $PEPU zo hard?

Nu er meer dan $ 8,3 miljoen opgehaald is voor Pepe Unchained, lijkt ook het behalen van $ 9 miljoen aan investeringen binnen handbereik te liggen. Mogelijk zal deze mijlpaal nog voor het einde van deze week gehaald worden.

Gisteren werd bekend gemaakt dat de eigen Layer 2 chain van Pepe Unchained binnenkort gelanceerd zal gaan worden. Dit kan mogelijk zorgen voor een verdere explosie van de nu al razend succesvolle crypto presale.

Het is immers deze L2 die van Pepe Unchained zo’n bijzondere token maakt. Veel andere tokens, waaronder Ethereum-tokens als Pepe en Pepecoin krijgen regelmatig de kritiek dat ze te duur zijn om in huis te halen: het netwerk is te traag, kent te hoge gas fees en de token bieden slechts een gelimiteerd nut. Met andere woorden: behalve speculeren op een betere koers kun je er niets mee.

Met een eigen Layer 2 worden deze problemen opgelost bij Pepe Unchained. Transacties met deze token zullen sneller en goedkoper worden dan transacties die met andere meme coins gedaan worden.

Daar houdt het echter nog niet op: Pepe Unchained wil andere ontwikkelaars de kans geven om zelf iets op de L2 te ontwikkelen. Zo kan $PEPU een hub worden voor verschillende applicaties op het gebied van DeFI, NFT’s en meer. Naar verwachting zullen ook de beste meme coins voortaan op Pepe Unchained verschijnen. Uiteraard zal $PEPU als native token van de L2 profiteren van deze groei.

Mede hierdoor kan $PEPU in de toekomst weleens de blockchain van de meme coins worden. Dit is iets wat ook analist en crypto-expert Elroy Ryon aanstipt in een recente video.

Een dergelijk effect is eerder te zien geweest bij Solana. Het platform voor decentrale applicaties steeg flink in waarde dankzij de populariteit van meme coins op Solana. Met name DogWifHat en BONK wisten een enorme groei te veroorzaken: beide tokens hebben nu nog steeds een market cap van meer dan $ 1 miljard, en Solana zelf is inmiddels de op 4 na grootste token.

Nieuwe crypto vs bekende meme coins

De koersen van enkele grote meme coins laten zien dat deze bijzondere crypto altijd nog in staat zijn om grote prestaties te leveren. Dankzij de forse volatiliteit kan een investeerder die op tijd instapt veel verdienen aan een meme coin.

Een goed voorbeeld daarvan is Pepe, de meme coin waarop Pepe Unchained (deels) geïnspireerd is. Deze token is sinds haar launch, nu zo’n anderhalf jaar geleden (april ’23) flink in waarde gestegen: met 1500% om precies te zijn. In de afgelopen zes maanden werd een groei van meer dan 500% gerealiseerd.

Pepe grafiek 13-8
Pepe was in de afgelopen maanden volatiel. Bron: Tradingview

Desondanks zat de token de afgelopen maanden en weken wel in een dipje. Dit heeft te maken met meerdere factoren: de dalende cryptomarkt als geheel zal een rol spelen, evenals het feit dat Pepe dankzij de grote market cap ($ 3,36 miljard) niet meer de ruimte heeft om flink te groeien.

Ook het feit dat Pepe als token geen eigen L2 heeft – en dus ook geen nuttige functie dient, helpt de token verder niet vooruit. De te meer reden waarom veel investeerders uitkijken naar een nieuwe crypto met meer potentie om te groeien.

Het succes – en de neergang – van Pepe vormt een verklaring voor het enthousiasme voor de Pepe Unchained crypto presale.

Meedoen aan de PEPU-crypto presale

Meedoen aan de crypto presale van $PEPU kan eenvoudig en snel door tokens te kopen via de widget op de officiële website. In de huidige fase kosten tokens $ 0,0090539 per stuk, een prijs die met elke volgende stap verhoogd zal worden.  Tokens kunnen gekocht worden met USDT, Ethereum, BNB en zelfs met creditcards.

Pepe Unchained kent al tijdens de presale de mogelijkheid tot staking, waarmee je extra rendement op je investering ontvangt. Tokens vastzetten in een smart staking contract levert momenteel een jaarlijkse APY van liefst 230%. Daarmee hoort Pepe Unchained mogelijk tot de beste staking coins qua rendement.

pepe unchained staking

Staking is met name aantrekkelijk voor investeerders die langere tijd de token vast willen houden. Nu al bijna 700 miljoen $PEPU tokens in een staking contract gestopt is, lijkt het veilig om te zeggen dat veel liefhebbers van blockchain technologie en memes toekomst zijn in de token.

Ook het feit dat er al zo snel meer dan $ 8 miljoen opgehaald kon worden, draagt bij aan het vertrouwen. De smart contracts van PEPU zijn geauditeerd door Coinsult en SolidProof: hierbij werden er geen onrechtmatigheden aangetroffen.

Nu de exchange listing dichterbij komt kan dit zomaar jouw laatste kans zijn om de token ook voor een scherpe prijs te kopen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent wanneer je ook in deze veelbelovende nieuwe crypto wil stappen.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...