Nieuwe crypto presale WienerAI haalt $350k op in eerste dagen – beste opkomende crypto met potentie?

Wiener AI presale crypto

De WienerAI is een grappige nieuwe honden meme coin en heeft in de eerste twee weken al dik $350.000 opgebracht in de presale. Beleggers zijn enthousiast voor een stukje van Ethereum’s nieuwste digitale hond.

 

 

WienerAI lijkt op Scotty the AI ($SCOTTY), een andere recente topper die bijna $10 miljoen verzamelde met haar presale. $WAI mixt twee populaire trends namelijk het grappige van meme coins en de slimheid van AI coins.

Dit maakt $WAI en $SCOTTY erg geliefd, als nieuwe soort munten die niet alleen leuk zijn, maar ook echt iets toevoegen aan de markt voor hun trouwe community. Het spannendste aan WienerAI is dat de makers nog niet alles over de AI willen vertellen, alleen kleine hints geven.

Vooral de superhoge stakingsbeloningen van 1876% per jaar, een keurig gecontroleerde audit en een leuk verhaal dat de community samenbrengt trekken veel aandacht.

 

WienerAI: Unieke Mix van Worst, Hond en AI

Beleggers zullen versteld staan van het unieke oorsprongsverhaal van WienerAI. Net zoals zijn voorganger Scotty the AI, brengt WienerAI een rijk achtergrondverhaal mee naar de voorgrond.

Wiener zag het levenslicht in een lab ergens in New Silicon Valley, na het jaar 2132. Zijn maker, een excentrieke wetenschapper die dol is op puppy’s, bekend als The Architect, had als levensdoel om een hoogstaande AI/hond hybride te ontwikkelen.

En dat is gelukt, met een grappige twist. The Architect was een worst aan het eten tijdens het experimenteren, wat per ongeluk leidde tot WienerAI, een mix van puppy, AI, en worst.

Volgens de whitepaper zijn “gezelschap” en “vriendschap” kernwaarden voor Wiener. Er wordt ook gesproken over “The Sausage Army”, een charmante benaming voor de groep fans die Wiener hoopt te verzamelen, wat wijst op een belangrijke sociale focus.

Hoewel hij niet de eerste crypto hond met een eigen leger is, beweert WienerAI de beste te zijn.

WienerAI Streeft naar Overname Crypto Doge Scene

De allereerste en meest geliefde meme coin, Dogecoin ($DOGE), heeft al een eigen leger, de “Doge Army”. Maar WienerAI gaat voor een nog grotere community en heeft een sterke ambitie om zijn “Worst Forces” bijeen te roepen.

Dogecoin is een beetje moe geworden. Gelanceerd in 2013, draait het op zijn eigen blockchain, een variant op die van Bitcoin, en werkt met een Proof-of-Work (PoW) systeem. Hierbij halen de miners met de meeste kracht de meeste DOGE binnen.

Met het oog op stijgende temperaturen wereldwijd en klimaatdoelen, wordt PoW steeds meer een punt van zorg voor investeerders die milieubewust zijn.

WienerAI, daarentegen, draait op de Ethereum blockchain, die een Proof-of-Stake (PoS) systeem gebruikt. Hier verdienen miners meer door meer ETH in te zetten, wat meer dan 99% energiezuiniger is dan Bitcoin en Dogecoin.

In een branche die recentelijk is geschud door schandalen en financiële crises, biedt WienerAI zekerheid door een zekere controle. Het smart contract van WienerAI is gecheckt door Coinsult, een security platform voor blockchain, wat extra vertrouwen geeft aan beleggers.

Bovendien zijn er de dagelijkse staking beloningen. Ongeveer 20% van alle $WAI munten is gereserveerd voor staking.

Tokenomics WienerAI presale

Beleggers worden tijdens de presale zelfs aangemoedigd om hieraan mee te doen via de website, om te genieten van een indrukwekkende 1876% APY.

WienerAI blijft misschien een beetje een mysterie, maar het is duidelijk waarom beleggers zo enthousiast zijn over deze nieuwe presale.

Volg WienerAI voor de nieuwste updates via X/Twitter en TelegramInvesteer in WienerAI op hun officiële website.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Lees meer over:
WienerAI

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...