Welke crypto’s gaan stijgen? Top Crypto trends: Crypto AI, meme coins & goedkoop investeren in welbekende cryptomunten

Nu de dagen weer korter en kouder worden, is het wel duidelijk dat het najaar voor de deur staat. Na een lastige zomer, waarin veel grote tokens zijwaarts bleven traden, staat er (mogelijk) een heuse herfst-explosie voor de deur. Wat zullen de grootste crypto trends worden, en welke crypto gaat stijgen?

Een slechte zomer zorgt voor optimisme

Wanneer het gaat om een terugblik op de afgelopen zomer, dan is het goed om te kijken naar het koersverloop van de Bitcoin. De grootste token is immers koersbepalend: gaat het goed met de Bitcoin, dan volgen de andere grote tokens (ongeveer) dezelfde route.

Op onderstaande grafiek van Tradingview is goed te zien dat de BTC in het voorjaar flink steeg. Waar velen een hete cryptozomer verwacht hadden, kwamen zij echter van een koude kermis thuis. De $32.000 werd enkele malen kort aangevallen, maar werd slechts eenmaal (zeer kort) gehaald. Een flinke val midden augustus zorgde voor een bearish market en een koers van $25.000

Welke crypto's gaan stijgen? Top Crypto trends: Crypto AI, meme coins & goedkoop investeren in welbekende cryptomunten

Ook de grafiek van Ripple laat zien dat er een matige zomer achter de rug is. De overwinning in de rechtbank van New York tegen de SEC zorgde voor een gigantische koersstijging in juli, die helaas alweer compleet verdampt is. De huidige koers ($0,507949) ligt niet heel ver boven de waarde van voor de uitspraak van de rechter.

Welke crypto's gaan stijgen? Top Crypto trends: Crypto AI, meme coins & goedkoop investeren in welbekende cryptomunten

Veel indicatoren zoals de RSI van beide tokens wijzen er echter op dat deze digitale valuta op dit moment oververkocht worden. Dat doet vermoeden dat de prijs binnenkort weer omhoog zal schieten. Het is dan ook niet onverstandig om de bekendste crypto’s nu tegen een lage instapprijs aan te schaffen.

De verwachting van veel analisten is nog altijd dat Bitcoin weer nieuwe hoogtes gaat bereiken vanwege de technische opbouw van de cryptomunt. Dat gaat dit najaar waarschijnlijk nog niet gebeuren, maar daarmee is het misschien juist wel hét moment om jouw voorraad Bitcoin aan te vullen.

Een nieuw Meme coin seizoen wordt afgetrapt door WSM

Na het succes van de Dogecoin, de Shiba Inu en de Pepe is het alweer een tijdje redelijk stil in de wereld van de Meme Coins. Toch staan nieuwe meme coins te trappelen om uit de startblokken te schieten, en de ogen van de ‘degens’ zijn met name gericht op de $WSM (Wall Street Memes).

Deze token, die nu nog in de presale aangeboden wordt, lijkt namelijk de potentie te hebben om de opvolger van de eerder genoemde meme coins te worden. Tot nu toe werd door het projectteam al meer dan $25 miljoen opgehaald.

Dit ongekend hoge bedrag zorgt ervoor dat de token haar listing niet op de kleine exchanges zal gaan maken, maar meteen op Tier 1 exchanges zal verschijnen. Het is de verwachting dat de token vanaf dat moment verder zal groeien. Het team achter de token zet zelf in op meerdere rally’s.

Een verklaring voor het succes van de WSM kan gevonden worden in het feit dat de token een grote community aanspreekt. Wall Street Memes komt namelijk voort uit de Wall Street Bets beweging, een groep van kleine investeerders die in 2021 wist te zorgen voor de GameStop en AMC rally’s.

Over verschillende social media accounts heeft de token al een following van meer dan 1 miljoen personen. Dit zijn de mensen die de token aangeschaft hebben, en deze ook voor langere tijd vast zullen houden. De tokenomics zitten namelijk zodanig in elkaar, dat 30% van het tokentotaal als community reward geschonken zal worden. Dit zorgt voor een token die vastgehouden wordt en dus stabiel is.

$WSM heeft alles in zich om dé crypto trend van dit najaar te worden. Als je voor 27 september (de dag van de Tier 1 listings) investeert, betaal je slechts $0,0337 per token.

>>> Bezoek de WSM presale <<<

Slimme crypto – worden crypto AI projecten de nieuwe trend?

Het afgelopen jaar kwam met de komst van tekstverwerkingsprogramma OpenAI eindelijk de doorbraak van deze techniek voor het grote publiek. Dankzij AI is het tegenwoordig mogelijk om teksten te schrijven, afbeeldingen te maken of zelfs te programmeren zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.

In een wereld waarin AI steeds belangrijker wordt, kan ook het altijd vooruitstrevende Web3 niet achterblijven. Het valt dan ook te voorzien dat AI crypto een van de crypto trends van dit najaar zal worden.

Momenteel staan twee tokens (met bijbehorend ecosysteem) gebaseerd op AI technologie te trappelen om hun exchange listing werkelijkheid te maken. Het gaat om yPredict en Launchpad XYZ: hoewel beide tokens verschillend zijn, zijn zij beiden pioniers op het gebied van het gebruik van Artificial Intelligence.

Launchpad XYZ: het portaal van Web3

Welke crypto's gaan stijgen? Top Crypto trends: Crypto AI, meme coins & goedkoop investeren in welbekende cryptomunten

Launchpad XYZ heeft het plan om een digitale brug te slaan tussen Web2 en Web3, en het portaal te worden naar alles wat met blockchaintechnologie te maken heeft. De website van Launchpad moet informatie bieden over de nieuwste tokens, veranderingen op de markt, play-to-earn games en zal ook over een eigen DEX beschikken.

Dankzij AI technologie krijg jij een eigen handelsprofiel, waardoor je alleen informatie krijgt die jou aanspreekt. Zo hoef je niet meer langs nieuws of updates te scrollen die jou niet interesseren, maar is alles wat je ziet interessant en op maat gemaakt.

Launchpad Quotient is een programma van het Launchpad platform, dat aan de hand van honderden datapunten een ranking samenstelt van de beste investeringen van het moment – wederom door AI speciaal gemaakt voor jouw handelsstijl.

De native token van Launchpad XYZ zal de LPX zijn, die nu in de presale zit en de ontwikkeling van het project moet ondersteunen. Voor $0,0454 per token kun je dit crypto AI project ondersteunen. De verwachting is dat met de lancering van Launchpad dit najaar, de bijbehorende token een van de grootste crypto trends zal worden.

>>> Bezoek de LPX Website <<<

yPredict – betrouwbare voorspellingen op basis van AI

yPredict is een ander AI project dat de nodige verwachtingen schept voor dit najaar. Het idee is om met yPredict een AI-programma openbaar te maken dat aan de hand van grafieken en nieuws het koersverloop van crypto betrouwbaar kan voorspellen.

Zo kan AI duizenden verschillende datapunten in enkele seconden omzetten in een koopadvies, daar waar grote investeringsfondsen peperdure economen in dienst hebben om hetzelfde te doen (in een veel langere tijd)

Welke crypto's gaan stijgen? Top Crypto trends: Crypto AI, meme coins & goedkoop investeren in welbekende cryptomunten

Het is dan ook de bedoeling van yPredict dat de informatie openbaar gedeeld wordt, om de beleggingswereld democratischer en eerlijker te maken voor iedereen. Wie wil, kan met de YPRED token toegang krijgen tot extra opties op het platform, bijvoorbeeld uitgebreide analyses en meldingen wanneer zich grote kansen voordoen.

Het is te verwachten dat het ‘All-in-one’ AI systeem populair zal worden onder beleggers en analisten. Met het succes van het platform komt ook het succes van de YPRED, die momenteel nog in de presale-fase zit.

Snel investeren in deze token is geen slecht idee. yPredict maakt gebruik van een presale systeem waarin de token naar verloop van tijd duurder wordt. Eén YPRED kost nu nog $0,1, maar aan het eind van de presale zal deze al gestegen zijn naar $0,12.

>>> Nu naar yPredict <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...