No-Code blockchain creatie tool onthuld door BVM Studio

1011 totale weergaven

BVM Studio heeft een baanbrekende no-code oplossing onthuld die is ontworpen om blockchainimplementatie te vereenvoudigen. Deze innovatieve tool beschikt over een visuele programmeereditor, waarmee gebruikers blockchains kunnen implementeren met behulp van een intuïtieve drag-and-drop interface, waardoor blockchaintechnologie toegankelijker wordt voor iedereen.

No-Code deployment tool

De tool, die op 17 juli is geïntroduceerd door BVM Studio, heeft een visuele programmeereditor waarmee gebruikers blockchains kunnen implementeren met behulp van een drag-and-drop interface, waardoor kennis van codering, rekenopstellingen, opslag of hardware nodes niet nodig zijn. Deze aanpak is erop gericht om het maken van blockchains net zo eenvoudig te maken als het bouwen met Legoblokjes.

Onmiddellijke toegankelijkheid en aanpassing

De no-code tool is ontworpen om gebruikers in staat te stellen een blockchain te implementeren in minder dan twee minuten, aldus het BVM-team. Verschillende aspecten van de blockchain kunnen worden aangepast, zoals de basislaag, hardwarespecificaties en beschikbaarheid van gegevens, waardoor de flexibiliteit van het implementatieproces wordt vergroot.

Beveiliging en regelgevende overwegingen

Beveiliging blijft een topprioriteit met de nieuwe tool. Het maakt gebruik van ZK-rollup technologie, met ZK-proofs, ZK Provers en ZK Light Nodes om de veiligheid en correctheid van de ingezette blockchains te garanderen. Het BVM-team benadrukte dat het creëren van een blockchain met deze tool momenteel in lijn is met bestaande regelgevende standaarden.

Door de toetredingsdrempels te verlagen, zal de no-code oplossing van BVM Studio naar verwachting de toegang tot blockchaintechnologie democratiseren. Dit zou kunnen leiden tot een toename van innovatieve toepassingen en een grotere adoptie in verschillende sectoren.

Samenvatting

De nieuwe no-code tool van BVM Studio betekent een belangrijke vooruitgang in het gebruiksvriendelijker maken van blockchaintechnologie. Met zijn drag-and-drop interface en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden vereenvoudigt de tool het implementatieproces, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan voor blockchain innovatie en -adoptie.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....