NOT koers daalt verder in crypto crash – investeren nu opkomende crypto dipt?

5027 totale weergaven

Het negatieve sentiment van de algehele crypto markt heeft er nu ook voor gezorgd dat Notcoin (NOT) is begonnen aan een daling. Notcoin wist lang stand te houden, maar heeft zich nu moeten overgeven aan een scherpe daling. Sommige investeerders zien deze dip echter als een mogelijkheid om NOT te kopen tegen een relatief lage prijs.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Notcoin (NOT) is met 12,5% gedaald over de afgelopen 24 uur. Een aanzienlijke daling voor de crypto die eerder juist in staat was om te stijgen tijdens de huidige bearish fase van de crypto markt. De recente daling heeft ervoor gezorgd dat NOT nu 2,32% minder waard is dan een week geleden.

notcoin koers
Notcoin koers grafiek (24 uur) – Bron: CoinMarketCap

Notcoin is een Play-to-Earn project die een verslavend spel heeft ontwikkeld voor de Telegram app. De token die deze game aandrijft was sinds het einde van mei in staat om spectaculaire stijgingen door te maken en bereikte begin juni een ATH boven de $ 0,028.

In een fase waarin de rest van de markt aanzienlijke verliezen leed wist Notcoin stand te houden, maar sinds gisteren lijkt nu ook de NOT koers zijn stijging niet meer voort te kunnen zetten.

Notcoin daalt 40% sinds ATH – het moment om NOT te kopen tijdens crypto crash?

De huidige Notcoin koers waarde van $ 0,01585 is bijna 40% lager dan zijn recente ATH van slechts 2 weken geleden.

not
Notcoin daalt 40% sinds ATH – Bron: CoinMarketCap

De RSI van NOT bevestigt deze daling met zijn huidige waarde van 30. In slechts een aantal dagen tijd is deze RSI van boven de 70 tot richting de 30 gedaald. Een duidelijk teken dat het verkoopmomentum is toegenomen en dat de bears de markt overnemen.

rsi
RSI Notcoin daalt naar 30 – Bron: TradingView

Toch wist het team van Notcoin onlangs te melden dat het project meer dan 11,5 miljoen houders heeft. Deze hoeveelheid houders is erg indrukwekkend voor een project dat pas een maand geleden gelanceerd is.

En het vertrouwen onder deze houders lijkt nog altijd groot. De funding rate van de Notcoin koers lijkt namelijk aan te geven dat investeerders nog altijd vertrouwen hebben in een aankomende stijging.

Een positieve funding rate geeft normaal gesproken aan dat het marktsentiment positief is en dat de lange houders de korte houders betalen om hun posities te behouden.

Funding rate
Funding Rate Notcoin – Bron: Santiment

In het geval van Notcoin is deze funding rate groter dan 1, wat betekent dat het sentiment onder de NOT-traders nog altijd positief is.

Er zijn dan ook meerdere traders die van deze daling gebruikmaken om NOT-tokens in te kopen tegen een relatief lage prijs.

Opkomende crypto’s met potentie

Toch blijft het moeilijk om te voorspellen of deze token op de korte termijn weer kan stijgen, aangezien het gaat om een erg nieuw crypto project. Notcoin werd op 16 mei pas gelanceerd en is daardoor slechts een maand oud.

Om die reden kiezen veel traders ervoor om hun aandacht te verschuiven naar altcoins die het in de tussentijd wel goed lijken te doen. Met name opkomende crypto’s met utility lijken op dit moment populair onder crypto traders.

Op dit moment komen er twee projecten naar voren die de nodige aandacht ontvangen van crypto traders: PlayDoge en 99Bitcoins.

PlayDoge is net als Notcoin een Play-to-Earn token, maar PlayDoge lijkt op dit moment meer successen te boeken, terwijl 99Bitcoins bezig is met de ontwikkeling van een uniek Learn-to-Earn systeem.

PlayDoge (PLAY) – nieuwe Play-to-Earn project biedt uitstekend alternatief voor Notcoin

PlayDoge is net als Notcoin een Play-to-Earn game, maar in het geval van PlayDoge is het een ode aan de Tamagotchi game van de jaren 90. Deze verslavende game stelde je in staat om te zorgen voor je virtuele huisdier, in het geval van PlayDoge zal je virtuele huisdier die iconische Doge meme zijn.

Door gebruik te maken van 8-bit 2D vormgeving omarmt PlayDoge de nostalgie van de jaren 90 volledig. Gebruikers zullen hun huisdier moeten verzorgen en kunnen deze vervolgens inzetten bij minigames om PLAY-tokens te verdienen. PLAY is de native token van PlayDoge die onder andere gebruikt wordt als beloning.

play

De PLAY-token kan door gebruikers echter ook worden vastgezet, in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Maar liefst 12% van de totale token voorraad is apart gezet voor deze beloningen en het projectteam van PlayDoge maakte onlangs bekend dat het ETH-staking heeft toegevoegd aan zijn originele BNB-staking. Hierdoor is er sprake van een APY die oploopt tot maar liefst 159%.

De presale van de PLAY-token bleek ook al snel een groot succes, aangezien het binnen korte tijd meer dan $ 4,7 miljoen op wist te halen. Gebruikers zullen er snel bij moeten zijn om PLAY-tokens te kopen voor de lage prijs van $ 0,00509 aangezien deze token in elke fase van de presale verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

99Bitcoins (99BTC) – bekende naam binnen crypto wereld lanceert Learn-to-Earn systeem

99Bitcoins is een bekende naam onder veel crypto investeerders, aangezien het meer dan tien jaar geleden namelijk al begon met een crypto informatie website. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van crypto educatie. Met meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en 700.000 abonnees op zijn YouTubekanaal is het duidelijk een belangrijke speler binnen de crypto markt.

99Bitcoins heeft er nu voor gekozen om zijn eigen crypto te ontwikkelen, met name voor zijn nieuwe Learn-to-Earn systeem. Binnen dit systeem zijn gebruikers in staat om de native 99BTC token te verdienen, terwijl ze worden opgeleid over de crypto markt. Voor dit leersysteem staat voor bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1802644880918737115%7Ctwgr%5E724e148dcbde728d794cb2e220a45fbaef00ec0e%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2F99BitcoinsHQ%2Fstatus%2F1802644880918737115

De 99BTC token dient echter niet alleen als beloning. Gebruikers die de token vasthouden komen ook in aanmerking voor voordelen zoals trading signalen en online webinars. Daarnaast kan de 99BTC token gestaked worden, 14% van de totale token voorraad is apart gezet voor deze staking beloningen.

De presale van 99Bitcoins heeft al meer dan $ 2,1 miljoen op weten te halen. Tokens kosten tijdens deze presale nog beperkte tijd $ 0,00110 per stuk. Deze prijs zal echter verder stijgen in de volgende fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd