Ontdek de geheimen van crypto-insiders: Zo maak je winst

Ontdek de geheimen van crypto-insiders: Zo maak je winst

Heb je ooit gehoord van crypto-insiders die miljoenen verdienen met een paar honderd euro? Het klinkt misschien als een fabeltje, maar het is echt mogelijk. En nee, je hoeft geen hacker te zijn of de geheime code van Bitcoin te kraken. Het enige wat je nodig hebt, zijn de juiste tools en een beetje kennis.

Wie zijn die crypto-insiders eigenlijk?

Insiders zijn mensen met connecties in de cryptowereld. Denk aan ontwikkelaars van nieuwe projecten, hun vrienden, of investeerders met voorkennis. Zij weten vaak als eerste welke nieuwe coins potentie hebben en kunnen daar flink van profiteren.

Maar hoe vind je die insiders? En belangrijker nog, hoe kun je profiteren van hun kennis? Daar komen tools zoals Dexscreener en AlphaTrace om de hoek kijken. Met Dexscreener kun je nieuwe tokens opsporen die net zijn gelanceerd en zien welke wallets ze meteen kopen. Grote kans dat dit insiders zijn!

DEX Screener - Realtime price charts and trading history on DEXes across Ethereum, BSC, Polygon, Avalanche, Fantom, Harmony, Cronos, Arbitrum, Optimism
DEX Screener – Realtime prijsgrafieken en handelsgeschiedenis op DEXen in Ethereum, BSC, Polygon, Avalanche, Fantom, Harmony, Cronos, Arbitrum, Optimism

Vervolgens duik je met AlphaTrace in de wallets van deze investeerders. Je bekijkt hun succespercentage, winsten en potentiële winsten. Focus op wallets met een succespercentage van meer dan 50% en winsten van minimaal € 300.000. Dat zijn de echte toppers!

Maak een watchlist en zet alerts aan

Heb je een paar veelbelovende wallets gevonden? Maak dan een watchlist met EtherDrops Bot en stel alerts in voor je top 5-10 wallets. Zo krijg je direct een seintje als een insider een nieuwe token koopt.

EtherDrops is een Telegram-bot voor het volgen van prijswaarschuwingen voor cryptocurrency en het laatste nieuws.
EtherDrops is een Telegram-bot voor het volgen van prijswaarschuwingen voor cryptocurrency en het laatste nieuws

Maar voordat je ook investeert, doe eerst wat onderzoek. Check het Twitter-account van het project en kijk of er bekende influencers of andere grote namen achter staan. Gebruik bijvoorbeeld TweetScout om te zien wie er over de coin tweet. Als er veel positieve berichten zijn, kan dat een teken zijn dat de coin gaat stijgen.

TweetScout - tool for analyzing
TweetScout – hulpmiddel voor het analyseren van “X” -accounts. Het kan eerdere projectnamen en beïnvloeders tonen die het project volgen

Investeren met kennis van zaken

Met deze strategieën kun je profiteren van de kennis van crypto-insiders en zelf ook winst maken. Maar onthoud: investeren in crypto is altijd risicovol. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer alleen geld dat je kunt missen.

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....