Oprichter bitcoin beurs Bitvavo in top 100 jongste Nederlandse miljonairs

Volgens Quote staat er een cryptofanaat in de top 40 rijkste Nederlanders. Het zou gaan om Tim Baardse, een van de drie oprichters van cryptobeurs Bitvavo.

Cryptocowboys

Baardse komt binnen op de vijfde plaats en is daarmee de hoogste binnenkomer. Het vermogen van de oprichter van de cryptobeurs is geschat op 150 miljoen euro.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hij moet nog wel een viertal boven zich duiden, met als overduidelijke lijstaanvoerder Adriaan Mol, oprichter van betaaldienst Mollie. Hij wordt op de voet gevolgd door Robert Vis (MessageBird) en Job van der Voort (Remote).

Quote schenkt in het bijzonder aandacht aan ‘cryptocowboys‘. Je komt in de lijst terecht als je vermogen meer dan $13 miljoen is. Het tijdschrift noemt het drietal van Bitvavo: Mark Nuvelstijn, Jelle de Boer en Tim Baardse.

Bitvavo

Het handelsplatform is maandelijks goed voor €10 miljard aan volume. Volgens CoinMarketCap is het de 56 grootste beurs van de wereld. Ze zouden per week zo’n 360.000 bezoekers op het handelsplatform voorzien van cryptohandel.

Het platform van Bitvavo is in 2018 gelanceerd, met als doel de kloof tussen traditionele valuta en digitale activa te overbruggen. Vanuit de Amsterdamse Herengracht bedienen ze inmiddels ruim een miljoen gebruikers in 27 landen. Naar verluidt werken er 75 werknemers.

Het bedrijf is volledig gereguleerd in Nederland en heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank doorlopen. Ook namen ze rond de AMLD5-perikelen Bitqist over.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!