PayPal introduceert Cryptocurrencies Hub voor selecte groep gebruikers

PayPal heeft de Cryptocurrencies Hub geïntroduceerd, een nieuwe functie waarmee gebruikers Bitcoin en andere digitale valuta’s kunnen beheren binnen hun accounts. Deze ontwikkeling volgt na de recente introductie van de PayPal USD (PYUSD) stablecoin.

Met deze hub kunnen gebruikers cryptocurrencies kopen, verkopen en gebruiken om aankopen via PayPal te doen. Bovendien maakt de hub het mogelijk om te wisselen tussen PYUSD en andere digitale valuta’s. Het is echter belangrijk om op te merken dat gebruikers de digitale valuta’s niet daadwerkelijk in bezit zullen hebben, maar een saldo dat de waarde van hun crypto-assets weerspiegelt.

Niet alle PayPal-gebruikers zullen echter toegang krijgen tot deze nieuwe functie. PayPal heeft criteria opgesteld voor toegang, waaronder de status van het account en de verificatie van de identiteit van de gebruiker.

PayPal introduceert Cryptocurrencies Hub voor selecte groep gebruikers
Lees meer over:
Bitcoin nieuwsPayPal

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...