Pepe Coin Daalt 51% in 30 dagen – is meme crypto trend voorbij of nemen deze nieuwe crypto’s het roer over?

Een slechte week voor PEPE, de meme crypto is met -16,32% gedaald in de afgelopen 7 dagen. Over de afgelopen 30 dagen is de Pepe Coin koers zelfs met ruim -51% gedaald, wat aangeeft dat investeerders steeds minder vertrouwen in de meme coin hebben.

Zowel kleine investeerders als crypto whales beginnen hun interesse te verliezen in Pepe Coin. In een tweet van Lookonchain was te zien hoe 3 crypto whales in totaal 600 ETH aan PEPE verkochten voor een andere token, in totaal 1,38 biljoen Pepe Coins.

Andere meme coins doen het beter dan PEPE, zo is Dogecoin bijvoorbeeld met maar -2% gedaald deze week en heeft het vandaag een stijging van 1% meegemaakt. Hoewel Shiba Inu (SHIB) met -3% gedaald is deze week, is het vandaag met bijna 2% gestegen.

Dit wijst erop dat hoewel Pepe Coin onder vuur ligt, andere meme crypto’s nog steeds populair zijn.

Pepe Coin koers verwachting

De Pepe Coin koers is in de afgelopen 24 uur met -0,22% gedaald naar het niveau van $0,0000006749. Door de daling van afgelopen maand is Pepe Coin tijdelijk uit de top 100 op CoinMarketCap gegooid. Op het moment van schrijven staat Pepe Coin nog op de 100e plek, maar de vraag blijft of hij deze positie kan behouden.

PEPE is na een korte herleving in midden augustus in een vrije val gekomen. Nu ligt de Pepe Coin koers onder zowel zijn 30-daagse als 200-daagse moving average. Deze twee niveaus dienen beide als sterke resistance die de Pepe Coin koers weerhouden van een stijging.

pepe coin koers grafiek
Pepe Coin Koers Grafiek. Bron: Tradingview

De relative strength index (RSI) is gisteren onder de 15 gedipt, waardoor PEPE werd beschouwd als zwaar oververkocht. Inmiddels is de RSI, te zien onderaan de bovenstaande afbeelding, gestegen naar 40. Op dit niveau zou Pepe Coin nog momentum hebben om verder te stijgen.

Voor een significante stijging, zal PEPE echter door de resistance van zijn 30-daagse moving average moeten breken. Mocht dit lukken, dan zou dit een teken kunnen zijn dat de Pepe Coin koers kan herstellen naar de $0,0000007. Als PEPE nog meer momentum verliest, zou het kunnen dalen naar de $0,0000006 en verder richting de 0 gaan.

Maar zelfs als PEPE ten onder zal gaan, kan de meme crypto trend in stand worden gehouden. Zo doen Dogecoin en Shiba Inu het redelijk goed op dit moment.

Maar ook zijn er nieuwe meme coins die erg populair onder investeerders. Wall Street Memes is een van deze meme coins, met een community van 1 miljoen en een opgehaald bedrag van meer dan $25 miljoen in zijn presale.

Wall Street Memes (WSM) – Kan deze nieuwe crypto de oude positie van Pepe Coin overnemen?

Wall Street Memes is een nieuwe trending crypto die veel aandacht heeft gekregen van investeerders. Dit is met name omdat de community bestaat uit zo’n 1 miljoen leden, zelfs Elon Musk heeft kennis gemaakt met deze meme community.

De presale van WSM heeft meer dan $25 miljoen opgehaald dit jaar en investeerders hebben nog zo’n 10 dagen de tijd om de meme coin voor een lage prijs van $0,0337 te kopen.

wall street memes crypto

Aan het eind van september zal de meme coin gelist worden op exchanges, de verwachting dat de eerste listing op een Tier 1 exchange zal zijn is erg hoog. Dit zal ervoor zorgen dat nog meer mensen toegang hebben tot de meme coin, waardoor deze mogelijk kan exploderen in waarde.

Terwijl Pepe Coin ten onder gaat, verwacht Wall Street Memes binnenkort naar de top te klimmen. Mis daarom deze presale, want je hebt nog zo’n 10 dagen om hieraan mee te doen.

>> Nu naar Wall Street Memes <<

Bitcoin BSC (BTCBSC) – is dit nieuwe Bitcoin alternatief de beste crypto om vandaag te kopen?

Bitcoin BSC is een indrukwekkende nieuw altcoin die in iets meer dan 1 week tijd al meer dan $2 miljoen heeft opgehaald in de presale. BTCBSC is een nieuwe crypto die te vergelijken is met Bitcoin qua tokenomics en zijn maximale supply van 21 miljoen tokens.

Maar het verschil met BTCBSC is dat het opereert op de Binance Smart Chain (BSC), waardoor het toegang heeft tot smart contract features, waaronder staking. Zo kun je met Bitcoin BSC passief inkomen verdienen met taking, net als je bij Bitcoin doet met mining.

De volgende Bitcoin halving wordt verwacht in april 2024, dit heeft historisch als gevolg dat de Bitcoin meer waard wordt omdat de block rewards gehalveerd worden, wat kan leiden tot schaarste. Bitcoin BSC kan niet alleen meeliften op de stijging van Bitcoin, maar heeft ook zijn eigen ‘halving events’.

bitcoin bsc crypto presale

Hoewel de staking rewards niet letterlijk gehalveerd worden, worden om de enkele jaren wel verlaagd, waardoor er minder BTCBSC in circulatie bij zullen komen. Deze twee voordelen gecombineerd kunnen de altcoin erg veel waard maken in de toekomst.

Met dit in gedachten, zou Bitcoin BSC al na zijn lancering op Uniswap veel kunnen stijgen in het geval dat deze erg gewild is onder investeerders. Deze mogelijkheid is erg groot als we kijken naar hoe snel de presale uitverkocht raakt.

Je kunt BTCBSC kopen voor $0,99 per stuk, maar nadat de token gelist wordt, zou deze waarde sterk kunnen stijgen. Daarom is deze presale een unieke mogelijkheid om te investeren in een alternatieve Bitcoin die in de toekomst veel waard kan worden.

>> Nu naar de Bitcoin BSC presale <<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
AltcoinBitcoin nieuws

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...