Pepe Coin en Apecoin Koersstijging Signaal Voor Opkomende Crypto Meme Hype – Welke Crypto Gaat Stijgen Zoals PEPE?

De cryptomarkt is de afgelopen 24 uur met ongeveer +2,5% gestegen. Hierbij zijn ook populaire meme coins zoals Pepe Coin en ApeCoin met zo’n +10% in waarde toegenomen. De stijging van de ApeCoin koers en Pepe Coin koers heeft mogelijk te maken met een terugkerende interesse in meme crypto’s.

Pepe Coin heeft de afgelopen week een bijzondere comeback gemaakt nadat de token sinds eind augustus in een serieuze downtrend zat. Hierdoor heeft PEPE een stijging van 31,31% meegemaakt in de afgelopen 7 dagen, toen de token zijn bodem bereikte.

Hoewel de hele cryptomarkt vandaag is gestegen, presteerde de Pepe Coin koers de hele week al erg goed, waarschijnlijk omdat de meme coin zwaar oververkocht was toen de waarde op $0,00000061 kwam te liggen. Inmiddels is de koers gestegen naar $0,00000080.

Pepe Coin (PEPE) – Terugkeer van de meme crypto hype

Pepe Coin is dit jaar in het midden van april gelanceerd, voordat de token aan het einde van deze maand een grote crypto bull run kreeg en zo’n +7.000% steeg in 17 dagen. Die periode markeerde het begin van een nieuwe meme crypto hype.

Dagelijks werden er nieuwe meme coins gelanceerd, waarvan sommigen met duizenden procenten stegen in enkele uren tijd. Een aantal tokens was bedoeld als leuke meme coins met de mogelijkheid om winst op te leveren, terwijl anderen niets minder waren dan scams en rug pulls. Veel van de meme coins hielden het nog geen week vol voordat hun waarde weer instortte.

Ruim 5 maanden later is Pepe Coin, hoewel behoorlijk gedaald, nog steeds razendpopulair onder meme coin investeerders. PEPE heeft intussen een grote community opgebouwd en kan daarom nog lang relevant blijven en mogelijk voor winst zorgen.

Als we kijken naar de huidige Pepe Coin koers, zien we dat deze op dit moment flink bezig is met klimmen. Als gevolg hiervan ligt de relative strength index boven de 80. Dit wijst erop dat PEPE momenteel wordt beschouwd als overgekocht en dat er mogelijk een correctie plaats kan vinden in de koers.

pepe coin koers grafiek september
Pepe Coin koers grafiek – Bron: TradingView

We zien ook dat PEPE ondersteuning krijgt van zijn 30-daagse moving average (geel), waar het een week geleden doorheen is gebroken. De volgende stap voor PEPE is om de 200-daagse moving average (blauw) te doorbreken en te claimen als support. Hierdoor zou de Pepe Coin koers nog verder de lucht in kunnen gaan.

Als de populariteit van meme crypto’s weer aan het terugkeren is, zou de Pepe Coin koers nog verder kunnen stijgen de komende maanden en het jaar kunnen eindigen boven de $0,00000100. En als de community van PEPE nog verder groeit, zou het in de toekomst misschien zelfs nog 2 nullen of meer kunnen verliezen.

Wanneer de meme crypto hype wederkeert, blijft het de vraag welke crypto gaat stijgen. Naast Pepe Coin zou onderstaande opkomende meme crypto dit jaar nog voor veel winst kunnen zorgen. Deze nieuwe crypto biedt de mogelijkheid om te wedden op memes die het tegen elkaar op zullen nemen in de arena.

Meme Kombat (MK) – Wed op jouw favoriete meme en win!

Meme Kombat is een opkomende crypto met een vernieuwend concept, namelijk het wedden op memes die het tegen elkaar op zullen nemen in AI-gegenereerde gevechten. Zo kun je als gebruiker in de prijzen vallen gebaseerd op het succes van jouw meme naar keuze in de arena.

Ook voor crypto investeerders is het project erg interessant, omdat je vanaf de zijlijn kunt meekijken, terwijl je MK tokens verdient met staking. Zo kun je gegarandeerd extra tokens verdienen, die met een beetje geluk ook nog eens stijgen in waarde met de tijd.

meme kombat crypto

De opkomende cryptomunt is op dit moment te koop in de presale, die deze week van start is gegaan. Hiermee heeft het project al meer dan $120.000 weten op te halen. Je kunt MK tokens kopen met ETH, USDT en BNB voor $1,667 per stuk en deze direct staken voor passief inkomen.

Na de presale zal de token gelanceerd worden op exchanges en zal het team de lancering van het platform voorbereiden. Vanaf dat moment zou MK een explosieve stijging mee kunnen maken aan de hand van de populariteit van het platform.

Nu naar Meme Kombat

Launchpad XYZ (LPX) – Vind de beste crypto projecten en voorspel koersen met crypto AI

Een ander erg interessant project om naar te kijken is Launchpad, omdat deze nieuwe crypto veel mogelijkheden met zich meebrengt. Het opkomende crypto platform van Launchpad zal je de tools geven om de beste projecten te vinden en uit te zoeken welke crypto gaat stijgen.

Meme coins, DeFi, NFT’s, Fractionalized Assets, crypto games, de metaverse, bij Launchpad zul je de beste uit al deze categorieën kunnen vinden. Dit is omdat Launchpad de beste projecten aan de hand van meer dan 100 factoren vergelijkt en ze voorziet van een score, de Launchpad Quotient (LQ).

launchpad crypto

Hoewel dit platform gratis zal zijn in gebruik, zul je met de utility token, LPX, nog meer uit het platform kunnen halen. Zo kun je hiermee toegang krijgen tot exclusieve presales, beta tests van crypto games, NFT mints en nog veel meer.

LPX zal erg belangrijk zijn voor gebruikers van Launchpad en om die reden zou de token erg veel kunnen stijgen in waarde. Of je nu gebruik wilt maken van het opkomende crypto platform of mogelijk winst wil maken op de utility token, de presale van Launchpad is voor beide een uitstekende mogelijkheid.

Nu naar Launchpad XYZ

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
bullruncryptocurrency

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...